I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Etter flere uker med spekulasjoner bekrefter endelig realitystjernen Kourtney Kardashian (41) at hun har en ny mann i livet sitt. Det gjør hun i et innlegg på Instagram.

41-åringen har nemlig delt et innlegg der hun holder hender med Travis Barker (45).

Les også: Bettina Buchanan gjør realitycomeback i «Ex on the Beach – Afterski»

De to har vært venner i en årrekke, men har nå altså tatt vennskapet til et nytt nivå. Selv har Barker delt Kardashians bilde videre på Instagrams historiefunksjon, i tillegg til at han har lagt igjen et sort hjerte i kommentarfeltet hennes.

Der er det for øvrig også mange som gratulerer paret med å ha gått «Instagram-official».

«Når venner blir elskere», skriver Khadijah Haqq (37), mens andre kjente navn har lagt igjen hjerter i kommentarfeltet.

Ekskona går til sak

23. januar gikk talkshow-legenden Larry King bort, 87 år gammel. Han døde på sykehuset, der han var innlagt med koronaviruset.

King etterlot seg tre barn og ekskona Shawn King (61), og sistnevnte går nå til retten etter at det nylig kom frem at eksmannen utelot henne fra testamentet sitt.

– Vi hadde en vanntett plan, forteller hun til Page Six, og legger til at de skrev det opprinnelige testamentet som familie i 2015.

I 2019 søkte Larry King om separasjon fra kona, og det er da han også skal ha skrevet det nye testamentet. Dette mener ekskona han ble presset til, og hun hørte aldri noe om det før eksmannen gikk bort. Heller ikke deres to felles barn visste noe om det nye testamentet.

I testamentet står det at Kings eiendeler skal fordeles på barna hans. King har tre barn som fremdeles er i live, samt to som er døde. Shawn King får ikke noe.

Forsvarer ekteskapet

På valentinsdagen i 2009 giftet skuespiller Salma Hayek (54) og ektemannen François-Henri Pinault (58) seg i Paris, og tolv år senere ser det fortsatt ut til at de stortrives sammen.

Det bekrefter også Hayek i podkasten «Armchair Expert»

– Du vil ikke tro hvor magisk han er. Han har gjort meg til en så mye bedre person, sier skuespilleren til programleder Dax Shepard (46).

Hun legger imidlertid ikke skjul på at hun ofte opplever å måtte forsvare ekteskapet sitt, da flere tror hun er en «gold digger» som giftet seg med Pinault kun fordi han er rik.

– Du vet, da jeg giftet meg med ham så sa alle: Det er arrangert ekteskap, hun giftet seg meg med ham for pengene. Jeg tenker: Okei, bitch. Tenk hva du vil. 15 år sammen, og vi er sterke og forelsket. Jeg blir ikke engang fornærmet lenger, sier hun.

Ekteparet har datteren Valentina (12) sammen.