Gå til sidens hovedinnhold

Slik ble TV-seerne først kjent med «Farmen»-Karianne

Søndag tapte Karianne Wahlstrøm (26) tvekampen mot Eunike Hoksrød (39), og måtte reise tilbake til 2017.

Karianne har vært populær blant TV-seerne, blant annet på grunn av sitt gode humør og positive innstilling. Men det mange kanskje har glemt, er at vi ble kjent med Karianne for første gang i 2015, da hun gikk ut med en nyttårskyss-etterlysning på Facebook.

«Jeg søker et nyttårskyss, da det aldri er opplevd før. Hvor mange må dele dette for at jeg skal finne den rette? Kjære frosk, send meg PM! Jeg er like hyggelig som jeg er søt».

Det skrev Karianne på en plakat, tok bilde og la ut på Facebook:

Glad i oppmerksomhet

Tusenvis av delinger, intervjuer i de fleste av landets aviser, omtale i både svenske og danske medier og over 3.000 Facebook-meldinger senere, måtte en noe overveldet Karianne innrømme at hun ikke hadde sett for seg at det skulle «ta sånn av».

- Jeg fikk jo et nyttårskyss, men det ble ikke noe mer enn det. Tanken var jo egentlig bare at mine venner på Facebook skulle spleise meg med sine venner, ikke at det skulle spre seg til både Sverige og Danmark. Men jeg ba jo om det, ler Karianne.

For selv om det ble litt i overkant med 3.000 meldinger, så innrømmer 26-åringen at hun er glad i oppmerksomhet.

- Ja, jeg trives godt med det. Etter Farmen har jeg fått mange meldinger fra gutter, men det blir nesten litt spam. Jeg fikk litt nok av det for to år siden, så det blir litt mye.

Etter Farmen-oppholdet har hun fått både positive og negative tilbakemeldinger.

- De positive tilbakemeldingene går på at folk synes jeg er en solstråle med herlig humør, mens de negative stort sett kommer fra folk som mener jeg har trakassert og mobbet Geir. Men der har jeg helt ren samvittighet, så det preller egentlig av.

LES OGSÅ: På vei til Tinder-date, sveipet Ellen Sofie etter andre muligheter: - Jeg ble ensom, nummen og likeglad

- Har blitt litt sær

Karianne har vært singel i åtte år, og har egentlig lyst på kjæreste.

- Det hadde vært fint å ha noen å dele opplevelser med. Men jeg har det jo så sinnsykt bra alene at jeg kanskje har blitt litt sær. Jeg må nok bli flinkere på å flørte når jeg er ute på byen, for eksempel. Jeg er så opptatt av vennene mine at jeg glemmer å se meg rundt, sier hun.

Drømmemannen beskriver hun som sjarmerende, morsom, trygg og jordnær. Frem til hun finner ham, trives Karianne med å være alene.

- Jeg tror egentlig at det dukker opp noen når jeg minst forventer det, så jeg stresser ikke, avslutter Karianne.

Les også

Ida var Oslos mest populære på Happn. Nå har hun funnet kjærligheten

Kommentarer til denne saken