Gå til sidens hovedinnhold

Slik blir Pierre og Daniel Louis' nye realitykonsept: – Ville aldri vært med selv

Realitybrødrene tror flere hjerter vil bli knust i «Singletown».

I Dplay-satsningen «Singletown» setter fem kjærestepar forholdet på pause for å teste ut singellivet. Parene deles opp og bor i to ulike leiligheter i Oslo, der singellivet kan friste med ville fester, spennende utfordringer og luksuriøse dater.

På toppen av det hele blir deltakerne filmet døgnet rundt, og partneren deres får med jevne mellomrom se korte videoklipp av hva som foregår i den andre leiligheten. Daniel og Pierre Louis, som leder programmet, tror nettopp dette blir en av de største utfordringene for parene som skal delta.

Les også: Sia ble mamma i all hemmelighet i fjor - nå har hun også blitt bestemor

– Det er vel der det kommer til å gå til helvete, sier Daniel til Nettavisen, før broren skyter inn:

– Ja, det blir bra. «X-files» (der deltakerne får se videoklipp av partneren, red. anm.) er noe tv-seerne bør glede seg til.

Ville ikke vært med selv

Innspillingen startet denne uken, der kjæresteparene altså blir splittet og forholdet settes på prøve.

De svenske brødrene har god fartstid i realitybransjen, og har selv deltatt i både «Paradise Hotel» og «Ex on the Beach». De ville derimot aldri ha meldt seg på «Singletown».

– Jeg kunne kanskje gjort det for noen år siden, men aldri nå, sier Pierre - som tidligere har stått for en rekke overskrifter etter deltakelsen i de ovennevnte programmene.

Les også: Kylie Jenner betalte 1,8 millioner for en ponni til datteren. Det får fansen til å rase

Storebror Daniel hadde på sin side aldri latt kjæresten være borte fra ham såpass lenge.

– Det hadde aldri gått med den kjæresten jeg har nå. Også får vi snart barn sammen, så sånn sett hadde det heller ikke funka. Jeg tror ikke jeg hadde klart å la henne være borte fra meg i en måned, så jeg er veldig imponert over de parene som har stilt opp og er med. Det står det respekt av, sier han.

Mistenker knuste hjerter

Programlederne, som også vil fungere som mentorer under innspillingen, er godt fornøyd med deltakerne.

– Vi har fått en veldig bra cast, og er positivt overrasket over alle parene, sier Pierre.

Han er imidlertid usikker på om alle forholdene vil vare, og også Daniel har en mistanke om at noen hjerter vil bli knust:

– Men det er jo magefølelsen. Det kan jo selvsagt hende vi tar feil, men ja, jeg tror nok det kommer til å bli litt «heartbreak». Men det blir jo selvfølgelig gøy for tv-seerne.

– Klarer man det, så vet man at man er et sterkt par. Og klarer man det ikke så skulle det før eller siden gå til helvete uansett. Da får man svar på det, sier Pierre om konseptet.

– Ikke lagt noen kriseplan

Daniel og kjæresten Kristina Vassileva venter som nevnt sitt første barn i nær fremtid, noe den kommende faren gleder veldig seg til – selv om han ikke helt vet hva han går til enda.

– Jeg gleder meg veldig, men jeg vet ikke helt hva jeg skal forvente. Så vi får nesten bare ta det litt på sparket, sier han, og erkjenner at de ikke har noen plan dersom fødselen brått setter i gang mens han er på en innspilling av «Singletown».

– Vi har faktisk ikke lagt noen kriseplan på akkurat det der, men det kan jo fort hende jeg må løpe, da. Eller kanskje vi bare får ta hele fødselen i programmet, sier han lattermildt.

Les også

Meek Mill bekrefter brudd med kjæresten etter Kanye-bråk

Les også

Courtney Stodden er ikke til å kjenne igjen på nye bilder

Kommentarer til denne saken