(Nidaros) Klokken 02:30 natt til lørdag landet Justin Bieber og kona Kona Hailey Bieber (25) i privatfly på Trondheim Lufthavn Værnes, melder Adresseavisen. Avisen erfarer at ekteparet satte seg i en Landrover, som senere ble observert på Britannia Hotell.

Les også: Justin Bieber er i Norge

Superstjernen er ikke kjent for å spare på luksusen og det er nærliggende å tro at Bieber vil benytte seg av den største og mest luksuriøse suiten på hotellet i Trondheim: Tårnsuiten.

Fansen hylte foran hotellet da et mobilkamera dukket opp i stjernens vindu lørdag:

Luksuriøs suite

Luksushotellet er kjent for å ha flere suiter, hvorav Tårnsuiten er den mest luksuriøse. Suiten er plassert i selve tårnet på hotellets fasade og rommer hele 220 kvadratmeter.

Ifølge Britannias hjemmesider er Tårnsuiten tilgjengelig gjennom en egen heis fra parkeringskjelleren, som åpner seg i en privat lobby, samt via ytterligere to låsbare dører.

Les også: Dette er Justin Biebers elleville krav før konserter

Suitens første rom er en storslagen spisestue med plass til ti gjester, hvor man kan «arrangere private måltider, diskret servert gjennom en luke fra suitens eget kjøkken».

Her kan man velge mellom retter fra menyen, eller retter skreddersydd for gjestens egen smak og preferanser. Spisestuen inkluderer også et temperaturregulert vinkabinett som dekker hele spisestueveggen og strekker seg fra gulv til tak, med plass til 200 flasker vin.

Denne videoen viser hvordan det ser ut inne i suiten:

To lounger

På hotellets hjemmeside kan man videre lese at suiten har to lunger, som blant annet inkluderer en tosidig marmorpeishylle, en 65 tommers TV, et eget bibliotek og et eget flygel. I tillegg kan man nyte «forfriskende drikke» i suitens egen bar, som han kan få servert av hotellets bartendere dersom han ikke ønsker å lage den selv.

Tårnsuiten inkluderer også et stort hovedbad med to dusjer, doble servanter og et badekar i messing, samt et eget soverom med en 2x2 meters king-size seng og pop-up TV. Skulle man ønske det kan han også få sengen gjort klar før han skal sove, gjennom hotellets turn-down service. I tillegg er beboere på suiten prioritet hos hotellets concierge, dersom han skulle trenge hjelp med noe under oppholdet.

Justin Bieber har tidligere skapt ville tilstander i Norge. Slik har politiet rustet seg for besøket

Stiller høye krav

Nidaros erfarer at Tårnsuiten, som kan bookes på forespørsel, koster mellom 40.000-50.000 kroner per natt. Men den høye prisen er nok bare barnemat for artisten. I 2021 kom det frem at popstjernen hadde en formue på 2,5 milliarder norske kroner og gjerne får opp mot én million dollar per konsert under sine verdensturneer.

Les også: Full krangel før Biebers Norges-besøk: - Veldig uheldig

Om Britannia klarer å tilfredsstille artisten gjenstår enda å se. Nettavisen erfarte onsdag at 28-åringen har kommet med en del krav før opptredenen sin på søndag.

Tidligere suitekrav fra popstjernen Bieber har tidligere inkludert:

  • At suiten kun skal inkludere en king-size seng, med en bestemt type sengetøy.
  • Suiten skal være dekorert med nelliker i favorittfargen hans – lilla.
  • Suiten skal også være utstyrt med et bordtennisbord, Playstation, og en massasjebenk.
  • Intet mindre enn 100 kleshengere og 12 hvite lommetørklær.
  • Kjøleskapet må inneholde 48 vannflasker og nærmere 30 andre drikkevarer til enhver tid.

Har du Justin Bieber-tips? Send det gjerne til oss i Nettavisen! Enten på mail: 02060@nettavisen.no eller telefon: 02060.