De siste årene har influenser og TV-profil Joakim Kleven (30) vært mye til stede på den norske TV-skjermen. Gjennom sin deltakelse i ulike programmer som «Bloggerne», «Skal vi danse», og hans egen serie «Joakims første porno» har seerne for alvor blitt kjent med 30-åringen.

Les også: «Skal vi danse»-Benjamin truet med å slutte hvis han ikke fikk danse med Joakim. En tekstmelding satte det hele i gang

I starten av TV-karrieren ble Kleven ofte omtalt som «bloggervennen» ettersom han ofte var å se sammen med Isachsen og influenser Anniken Jørgensen (26). Til tross for vennskapene med de profilerte influenserne har det ikke alltid vært enkelt.

I TV 2 serien «Sophie Elises verden» var Kleven mye til stede i de to første sesongene.Han takket derimot nei til en sesong tre.Til Se og Hør begrunnet han valget med at han synes det ble for mye drama.

Kan irritere meg som faen

Gjennom sesongene var det opphetet stemning og dramatikk innad i vennegjengen. Fetisha Williams (28), som nå har podkast sammen med Isachsen, var også mye å se i serien.

Da Nettavisen møtte Kleven sist uke under premierefesten til «Sistemann ut», kunne han fortelle hvordan vennskapet til Isachsen og Williams er i dag.

– De er som søsken, og kan irritere meg som faen, men så er det kjærlighet i bunn hele tiden. De er helt fantastiske, jeg elsker dem, jeg er så stolt av dem, også syntes jeg at podkasten deres er dritmorsom, sa Kleven til Nettavisen.

Glad jeg ikke er i Sophie Elises verden

Helt siden februar har det stormet rundt Williams og Isachsens podkastsamarbeid med NRK. Det hele startet da sistnevnte la ut et bilde på Instagram med Nora Haukland (26) som holdt en liten gjennomsiktig pose med noe hvitt i. Etter flere uker med debatter og diskusjoner ble podkastsamarbeidet brutt, og jentene startet opp ny podkast helt uavhengig av NRK.

– Jeg har ikke hatt noe med det å gjøre, men selvfølgelig er jeg der og støtter de, sa Kleven og la til:

– Men jeg kjenner at jeg ikke hadde klart den pulsen de har, så jeg er glad for at jeg ikke er med i «Sophie Elises verden»-universet nå. Men at man er der bak kulissene, og det er kanskje enda mer spennende og gøy.

Les også: Full forvirring etter Sophie Elises Karpe-påstand: – Ikke hørt noe om det

I januar var Kleven og Isachsen å se sammen på ferie i Maldivene.