Gå til sidens hovedinnhold

Slik feirer du valentinsdagen

Sørg for å ha en koselig valentinsdag, enten det er med venner, alene eller med kjæresten.

Valentinsdagen er kommet for å bli, enten du liker det eller ikke. Over alt hvor vi går er det fluffy kosebamser, rosa hjertekort og lekre konfektesker.

Du trenger ikke å være Valentins-Grinchen for å kjenne markedkreftenes kalde klo om hele denne lyserosa dagen.

Men hva om du benytter denne dagen i mørke februar for å gjøre noe ekstra hyggelig; alene, sammen med venner eller med kjæresten?

Les også: Sjekk Valentinshoroskopet

QUIZ: Hvilken valentinstype er du?

Her er tipsene til en koselig valentinsdag:

Sammen med kjæresten

Sex: Ukebladene, magasinene, nettet og samlivsspaltene er fulle av alskens samlivstips. Det er kanskje ikke alt som er like interessant, men bruk litt tid sammen på å finne et par-tre spennende sex-tips dere ønsker å prøve ut.

Les også: Litt frekkere valentinsdag?

En god samtale: Det er ingen ting som er så deilig som å føle at man virkelig kommuniserer godt med kjæresten. Men dette kommer ikke alltid av seg selv. Skru derfor av TV`n, sett på behagelig bakgrunnsmusikk og bruk kvelden på å virkelig snakke sammen. Fortell hva dere liker med hverandre, hva dere tror ville gjort forholdet enda bedre, og hva dere gleder dere til å gjøre sammen i fremtiden.

Overrask hverandre med mat: Bruk litt tid på kjøkkenet hver for dere. La den ene ha ansvaret for kveldens middag, og den andre desserten. Legg litt ekstra innsats og kjærlighet i matlagingen, og det er duket for en romantisk og overraskende middag.

Slik feirer du alene

Kosestund med film: Lei et par-tre romantiske komedier. Kjøp med en pose smågodt, og kos deg i sofakroken mens kjærligheten får fritt spillerom på skjermen. Blir det nok av romantisk kliss denne dagen? Vei opp med en spennende thriller eller skummel grøsser!

kriv brev: Sett deg ned og skriv noen velvalgte ord til venner og kjente du kanskje ikke har pratet med på en stund. Det meste av kommunikasjonen går som regel over e-post og Facebook, men ingenting er som et ekte brev. Rett og slett en annerledes og mer personlig måte å holde kontakten med venner på!

Lag et spennende måltid: Rot i kokebøkene på kjøkkenet. Der finner du garantert en lovende oppskrift på et godt måltid! Ikke vær redd for å prøve ut en litt eksotisk matrett med mange ingredienser.

Les også: Alene på valentinsdagen?

Sammen med venner

Ut å spise: Sikre dere et bord for hele vennegjengen på yndlingsrestauranten, eller et spisested dere lenge har snakket om. Tapas, sushi, thaimat? Ikke vær redd for å prøve noe nytt!

Aktiv kveld: Hva med en annerledes pub-til-pub runde hvor dere spiller et nytt spill for hver plass dere er innom? Ta en øl i bowlinghallen, spill et slag dart på stampuben, utfordre dere selv med biljard og avslutt med poker?

Ha det gøy: Inviter vennene hjem til deg selv, og sett frem ulik type snacks og god drikke. Ta frem Singstar, Guitar Hero, Rock Band eller dansematten. Det vil garantert vekke latter og begeistring hos gjestene.

Les mer på Kvinneguiden.no

Les også: Kjendisene ser rødt

Les også: Stripesommer kommer

Les også: Få inspirasjon fra catwalken

Reklame

Endelig på lager igjen: Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk