Slik feirer kjendisene påske

Påsken 2019:

View this post on Instagram

Påske feels 🐣

A post shared by Carina Dahl Official (@carinadahl) on

Babylykke, ski og storby - slik feirer kjendisene påske.

19.04.19 10:21

Det ser ut til at hele Norge har blitt velsignet med sol og varmegrader denne påsken -i hvert fall etter Instagram å dømme.

Norske, så vel som internasjonale stjerner, har delt sine påskebilder. Om det er storbyferie eller påskefjellet som gjelder, ser det ut til at de vet å kose seg.

Vi har samlet noen av de fineste påskebildene som er blitt delt av både norske og internasjonale kjendiser de siste dagene.

Skipåske

For de aller fleste er det snø og ski på beina som gjelder i påskeferien. I palmehelgen delte artist Carina Dahl et bilde fra sin påskefeiring på Hafjell. Med på bildet var den nylig pensjonerte skistjernen Petter Northug, tidligere skiløper Marthe Kristoffersen og skiløper Pål Aune. Northugs skirenn Janteloppet ble arrangert på Hafjell den helgen.


Northug ser også ut til å ha litt bypåske. På Instagram har han delt en video av at han kjører rundt på Oslos nye snakkis, nemlig elektrisk sparkesykkel.

Ski står tilsynelatende sentralt også for kronprinsfamilien denne påsken.

På Instagram har kronprinsesse Mette-Marit delt en rekke bilder sammen med ektemannen kronprins Haakon, og deres to barn prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus på skiferie.

- For en nydelig start på påskeferien, skriver kronprinsessen til bildene.

Andre som vet å nyte de solfylte påskedagene i fjellheimen i Norge er artistene Sigrid Solbakk Raabe og Atrid Smeplass. På sine Instagramkontoer har også de delt årets påskebilde med fansen.

- Jeg vet at dere vet hvor mye jeg elsker hjembyen min, men (!!!), skriver Sigrid.

- Pass dere for denne påskeharen. Jeg er rett bak deg, skriver Astrid i full skiuniform.

Hotell-kongen Petter Stordalen har derimot tatt skiferien utenlands i år, og meddeler god steming fra alpene i Sveits.

Alternativ påske

I februar kunne Tek-gründeren og datteren til eiendomsmilliardæren Christian Ringsnes, Isabelle Kristine Ringnes, avsløre at hun har forlovet seg med kjæresten og Nimbus-direktør Bjern Erik Ihlen.

I påskeferien ser det ut til at de har valgt en litt alternativ ferie, og leid trehytten «Å camp» i Tessungdalen.

På Instagram ser det ut til at de to turdelduoene nyter noen late dager i hytta som er bygget i trærne.

For mediumet Lilli Bendriss sin del blir det svært lite påskefeiring. 73-åringen som i hele vinter har søkt etter en kjæreste på TV, kunne tidligere denne måneden avsløre at hun har funnet kjærligheten.

Den utkårede er den 28 år yngre Shad Tabine fra Marokko, som Bendriss har kjent i flere år. Til Se og Hør forteller hun at årets påskeferie i utgangspunktet var planlagt til Marrakesh, der kjæresten bor, men at det ikke ble noe av.

- Jeg reiser heller ned dit i mai. Han feirer ikke påske, men han feirer livet, og det skal vi feire denne påsken, sier hun til nettstedet.

Påskefeiring eller ei - det ser ut til at turtelduene koser seg i hverandres selskap her hjemme i Norge. På Instagram har de blant annet lagt ut et bilde i full «Game of Thrones»-kostyme - klar for premiere.

Familietid

For andre kjendiser handler påskeferien om familietid. Både med og uten ski på beina.

På Instagram har blant annet blogger Anna Rasmussen delt et familiebildet fra sydligere strøk, med ønske om en god påske til alle.

- Nå som familien Rasmussen enedelig er samlet igjen, ønsker vi en riktig god påske fra vår familie til din, skriver bloggeren.

For artist Elisabeth Carew sin del ble årets påske aller første påskeferie som gravid. På Instagram tidligere denne uken kunne hun nemlig avsløre at venter sitt aller første barn.

33-åringen feirer påsken sammen med familien på fjellet, og kunne fortelle at formen er fin til tross for at hun er over halvveis i svangerskapet.

- Jeg har vært veldig veldig heldig. Jeg har ikke hatt noen særlig svangerskapsplager annet enn at jeg har kastet opp et par ganger, fortalte den vordende moren til Nettavisen.


Se flere bilder fra kjendisenes påskeferie:Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.