I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bilder fra inn- og utland akkurat nå.

Blogger Line Victoria Husby har intet mindre enn tatt på seg oppgaven å være korps på 17. mai. Tidligere denne uken har hun flittig delt fra sin intense tre dager lange øvingsperiode, og 17. mai spiller hun kornett i gatene i sitt nabolag i Bamble - 24 år etter sist gang.

Se 17. mai-sendingen direkte nederst i saken!

- Litt stolt, vemodig og veldig spontant har jeg krøpet inn i gamle Rugtvedt Skolekorps sin uniform, størrelse maskot! Noen timers øving og naboen og jeg har laget Eik Asvall Spontankorps! En shoutout til alle fine musikanter idag, dere ER 17.mai og idag klapper vi i takt for en annerledes 17.mai, skriver hun på Instagram, ved et bilde av seg i den gamle uniformen.

Lørdag delte hun også en liten smakebit.

Møtte venninnen på Tinder

Sofie Elise Isachsen gratulerer alle med dagen på Instagram 17. mai, sammen med et bilde av seg selv og venninnen, som hun røper at hun møtte på Tinder.

- Vi møttes faktisk på Tinder, ble åpenbart ikke kjærester men gode venner - hadde vært søte sammen da, skriver bloggeren.

- Cravings på is

Tone Damli (32), som venter sitt andre barn sammen med samboeren Markus Foss (37), har fått på seg bunaden. Hun har, som seg hør og bør, planer om å spise mange is 17. mai.

Prinsesse Märtha Louise savner barnetoget, skriver hun på Instagram, men ser ut til å benytte dagen til å få en tur på hesteryggen.

- Korona-tiden endrer på tradisjonene og gjør at vi ser på det tradisjonelle med nye øyne og finner nye muligheter. Ha en strålende 17. mai alle sammen, skriver hun.

Med kjæresten

Maria Mena avslørte i mars på sin Instagram-profil at hun hadde fått seg kjæreste, og siden har hennes følgere fått flere glimt av kjæresten Morten Kleppa. I anledning nasjonaldagen har hun lagt ut et bilde av de to. Mena i bunad og kjæresten i dress.

- Jeg mangler fortsatt bunadssko men ellers er alt på stell! Gratulerer me dagen!!

Også Maria Menas lille hund, Julius har selvsagt også fått på seg finstasen.

Marna Haugen har støtt på en utfordring som er svært velkjent for mange i disse tider.

En annen som også er med kjæresten på 17. mai er tidligere fotballproff John Carew. Han har nylig blitt sammen med Pernille Juvodden, og i år feirer de sin første 17. mai sammen.

- In this together

Marion Ravn skåler.

Søstrene Else og Cecilie Kåss Furuset, som sammen har podkasten «The Kåss Furuseths», var klare for brunsj hos NRK P3.

Og Iselin Guttormsen holder varmen.

- We're all in this together, skriver Amalie Snøløs på Instagram på en 17. mai litt utenom det vanlige.

Artist Ulrikke Brandstorp har vært ute en tur med hunden sin på nasjonaldagen.

Se video fra 17. mai-feiringen under: