Slik ferierer kjendisene i sommer

Slik ferierer kjendisene i sommer:

View this post on Instagram

Felt cute, will probably never delete 🦋

A post shared by Helene Olafsen (@heleneolafsen) on

Kjendisene har startet sommerferien for fullt.

07.07.19 11:39

Sommeren er i gang, selv om været i Norge nødvendigvis ikke tilsier det.

Heldigvis ser vi solide sommertegn på sosiale medier, der det deles feriebilder av is, båt, sol og bad på Instagram.

De norske kjendisene ligger heller ikke på latsiden når det gjelder oppdateringer i sosiale medier. De siste ukene har det bugnet over av alt fra isspising, bading og andre sommerakiviteter i feedene deres.

Blant dem «Skam»-stjernen Marlon Langeland. Han har derimot valgt en litt annen ferie i år.

- Jeg skal faktisk sykle fra Skagen til Roskilde-festivalen i Danmark med en veldig god venn av meg, kunne 20-åringen fortelle til Nettavisen under NRKs høstslipp tidligere i vår.

Etter sosiale medier å dømme ser det ut til at Langeland er godt i gang på den lange reisen.

Ifølge Google Maps tar sykkelturen fra Skagen til Roskilde over 18 timer. Langeland ser imidlertid ut til å ta turen svært med ro, og tar seg flere fortjente pauser.

Verden rundt

Sykkeltur og Roskilde-festivalen er imidlertid ikke de eneste sommerplanene for den verdenskjente «Skam»-stjernen. Etter å ha fullført videregående med en femmer på karakterkortet, skal han ta seg en skikkelig velfortjent sommerferie, ifølge ham selv.

- Jeg har spart opp en del penger, fra komfirmasjonen min og litt fra «Skam»-produksjonen, så jeg skal ta meg en tur rundt i verden, fortalte han tidligere i våres.

Marlon Langeland er imidlertid ikke alene om å ta ferien utenlands i år. «Senkveld»-programleder Helene Olafsen og kjæresten Jørgen Nilsen ser også ut til å ha tatt ferien utenlands i år.

Det er imidlertid ikke paret alene om. Radioprofil Marte Bratberg har også planer om å ta med kjæresten til varmere strøk i år. Da Nettavisen møtte den blide 30-åringen under Universal sin sommerfest tidligere i sommer, kunne hun fortelle at de har planlagt litt av en reise.

- Jeg skal til Bali sammen med kjæresten. Vi skal først til Singapore, og så reise litt rundt i Bali og til slutt en tur til Lombok, fortalte hun.

Familieferie

Selv om sommerværet i det ganske land ikke er til å juble over hittil, er det likevel flere som har valgt å tilbringe sommeren hjemme i år.

For kjendisstylist og TV-profil Erlend Elias blir det en litt spesiell sommer. I fjor høst fikk Erlend Elias den triste beskjeden om at faren hans hadde gått bort. Sommeren i år blir dermed til Nord Norge.

- Jeg skal være i Nord Norge, og rydde ut av huset til pappa. Det kommer til å bli veldig, veldig tungt, fortalte han til Nettavisen under Universal sin sommerfest tidligere i sommer.

Noe positivt kommer det likevel ut av ferien til Nord Norge.

- Jeg tar med mamma, søsteren min og hennes barn til Hellas etter det. Det kommer til å bli en fantastisk ferie, sa han.

Også tidligere «Ex on the Beach»-deltaker Henrik Elvejord Borg skal en tur til Nord Norge i år.

- Jeg skal en tur til Tromsø og Finsnes for å møte lillesøsteren min, fortalte Elvejord Borg til Nettavisen.

- Også skal jeg til Rio de Janeiro om sånn to uker. Det blir digg, selv med krykker, la han til.

Ferie med barna

Noe sydentur blir det imidlertid ikke for «God morgen Norge»-programleder Petter Moi. For han sin del blir store deler av ferien tilbragt i Kristiansand og i dyreparken.

- For tredje året på rad så har vi leid et sted i Norge. Vi har tvillinger som fortsatt er ganske små, så da orker vi ikke å fly langt og være i varmen, fortalte han til Nettavisen tidligere i sommer.

- Store deler av ferien blir dermed tilbragt i Kristiansand, der vi har leid oss et hus, la han til.

- Blir det dyreparken da?

- Ja, må jo bli det. Noe som sikkert er et mareritt i juli med masse folk. Men det skal vi klare, lo han.

«Game of Thrones»-stjernen Kristofer Hivju blir også å tilbringe sommeren sammen med kona Gry Molvær og deres to døtre.

- Vi skal litt til utlandet, men for det meste skal vi være på Sundmøre og prioritere tid med familie og venner, kunne han fortelle til Nettavisen under NRKs høstslipp i våres.

Ferie hver for seg

For andre blir det en litt annerledes sommer i år, enn tidligere år. Etter fem år med avstandsforhold, ble det i desember i 2017 kjent at P3-profil Ronny Brede Aase og Juntafil-programleder Tuva Fellmann endelig skulle flytte sammen.

Selv om samboerskapet har gått etter all forventing, har det likevel endret på noen av vanene paret lenge har hatt.

- Vi skal faktisk ikke være så mye sammen i sommer. Eller jo, vi skal ha en uke på hytta og en tur til Sogn og Fjordane til foreldrene til Ronny, men ellers skal vi være hver for oss, fortalte Fellmann til Nettavisen tidligere i sommer.

- Nå som vi har bodd sammen en stund, etter så mange år i avstandsforhold, ble sommerferien plutselig ikke så viktig lenger. Altså, den er jo viktig, men det er første gangen siden vi ble kjærester at vi ikke har sånn veldig spesifikke planer, la hun til og lo.

For tvillingene Vita og Wanda Mashadi blir også dette første sommerferien de har lagt planer hver for seg.

I februar tidligere i år ble det kjent at Vita Mashadi hadde fått seg kjæreste. I år blir dermed sommerferien planlagt med han, mens tvillingsøsteren Wanda må legge andre planer.

- Jeg skal en uke til Santorini med kjæresten min, fortalte nemlig Vita til Nettavisen tidligere i sommer.

- Jeg har vært sammen med Wanda i 27 år, så det var vel på tide å gjøre noe annet for en gang skyld, la hun til og lo.

Ferieplanene falt imidlertid ikke i like god jord hos søsteren, som foreløpig ikke har lagt noen planer.

- Hun gjøre bare ting med kjæresten sin. Det er helt utrolig. Så her står jeg, uten noen planer, fordi jeg bare venter på hun der, lo hun.

Se flere bilder av kjendisenes feriebilder under:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.