Den populære TV-serien «Pacific Blue» ble sendt fra 1996 til 2000, og gjorde stor suksess også her til lands. Faktisk ble nordmenn så opphengt i hverdagen til sykkelpolitiet i Santa Monica at serien har blitt sendt i reprise opptil flere ganger.

Les også: 15 drømmedamer bare menn over 30 år husker

Det har nå gått over 25 år siden første episode ble spilt inn, og i løpet av den tid har skuespillernes liv også tatt en vending.

For selv om de gjorde enorm suksess på TV-skjermen er det ikke alle som har valgt å fortsette i samme bransje. Det er imidlertid noen av skuespillerne som har bygget ut skuespillerkarrieren, mens andre har gått helt nye veier med tanke på yrkesretning.

Sykkelpoliti i Bergen

På forhånd av serien hadde alle skuespillerne én ting til felles, nemlig at de alle var modeller.

Paula Trickey (56) var allerede før «Pacific Blue» kjent for sin blendende skjønnhet, og representerte delstaten Oklahoma i skjønnhetskonkurransen «The Miss Teen All American Pageant» i 1985. Hun var også å se i den kjente filmen «Baywatch», der hun hadde mindre roller og små opptredener.

Det var imidlertid rollen i «Pacific Blue» som ble karrierens store gjennombrudd, og siden den gang har Trickey vært å se i kjente serier som «One Tree Hill», «Beverly Hills» og «CSI».

Les også: Reagerer på Pride-bråket: – Det er sexen som har vært ulovlig

Trickey er heller ikke helt fremmed for det norske publikum. I 2016 deltok hun nemlig i TV 2-programmet «Gylne tider», der konseptet var å møte tidligere ungdomshelter fra 1980 til 1990-tallet. Men dette var ikke første gang superstjernen var i Norge. I 2006 stilte hun opp i uniform sammen med sykkelpolitiet i Bergen da hun var i byen for en innspilling, skrev Bergensavisen.

Ga ut kristne popsanger

Før Jim Davidson (59) ble oppdaget som modell, jobbet han som regnskapsfører hos firmaet PWC i New York. Han tok på seg flere mindre modelloppdrag før han fikk rollen som politibetjenten T.C. Callaway i serien.

Etter innspillingen av «Pacific Blue» tok slutt, fortsatte han som skuespiller i serier som «Charmed» og «CSI: Miami», men deretter endret han yrkesvei fullstendig.

I 2003 bestemte Davidson seg for at han ønsket å satse på en artistkarriere. Deretter ga han ut en CD med kristne poplåter, som han turnerte med i deler av USA og i utlandet.

Les også: Dette gjør «AF1»-stjernene i dag

Men en artistkarriere viste det seg imidlertid ikke å bli suksess av for Davidson, og siden den gang har det vært stille fra den tidligere skuespilleren, som de siste årene har vært en tilbaketrukken figur i media.

Holdt seg i rampelyset

En som i motsetning til Jim Davidson har holdt seg i rampelyset, er Mario Lopez (48).

Han var imidlertid allerede et kjent navn før de første episodene av «Pacific Blue» ble sendt på TV. Han spilte nemlig rollen som A.C. Slater i komiserien «Saved by the Bell» i 1989, og hadde sin første rolle allerede som elleveåring.

Lopez han har også holdt seg aktuell i nyere tid. I 2006 danset han seg til en andreplass i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse», og han har også vært dommer i de populære talentkonkurransene «X Factor» og «America's Best Dance Crew».

Giftet seg med svenske

Den amerikanske skuespilleren Rick Rossovich (64) spilte Dr. John «Tag» Taglieri i «Pacific Blue». Utover dette har han medvirket i over 30 filmer, men er mest kjent for rollene i filmene «Terminator» og «Top Gun», der han spilte med blant andre Tom Cruise.

Etter sin store skuespillersuksess på 80 og 90-tallet, tok han imidlertid over ti års pause fra TV-skjermen.

I 2016 gjorde han comeback med filmen «A Beautiful Day», og i fjor spilte han i filmen «Where the Streets Have No Name». I dag er han gift med svenske Eva Rossovich, og sammen har de to barn.

Venn med norsk komiker

Karrieren til Darlene Vogel (59) startet innenfor modell- og reklamebransjen, før hun gikk over til å bli skuespiller. I «Pacific Blue» spilte hun rollen som Chris Kelly, men før det spilte hun i «Back To The Future Part II».

Rollen som politibetjenten var et stort høydepunkt i skuespillerkarrieren, men hun har også vært å se i seriene «Full House», «CSI» og i «One Life To Live».

I ettertid av seriesuksessen valgte imidlertid Vogel å endre karriereretning, og i dag er hun en aktiv dyreaktivist og tobarnsmor – noe hun stadig deler på sin egen Instagram-profil.

I likhet med Paula Trickey har også Vogel kjennskap til Norge. Hun er nemlig fan av den norske komikeren Cecilie Steinmann Neess, som blant annet har besøkt superstjernen i USA.

«Se hvem som kom på besøk i dag! Min favoritt norske komiker», skrev «Pacific Blue»-stjernen til et bilde av de to i 2017.

Ekskona til nytt Kardashian-familiemedlem

«Pacific Blue» var trolig også Shanna Moakler (47) sin store karrieremessige suksess. Felles med mange av de andre skuespillerne fra serien, er også Moakler tidligere modell. Allerede før TV-suksessen hadde hun blitt kåret til Miss USA i 1995, men noe skuespillererfaring hadde hun derimot lite av.

Les også: Utleverer seg selv for følgerne, men dette nekter de å dele

I etterkant av serien har hun en rekke ganger stilt opp på forsiden av Playboy-magasinet.

I 2004 giftet Moakler seg med Blink-182-stjernen Travis Barker (44), som nå er gift med Kourtney Kardashian. Ekteskapet til Moakler og Barker varte imidlertid bare i fire år, men i løpet av forholdet rakk de likevel å dele privatlivet sitt i realityserien «Meet the Barkers» fra 2005 til2006. Eksparet fikk to barn sammen.