(Melk & Honning): Forrige mandag kom gladnyheten om at Kourtney Kardashian hadde forlovet seg med kjæresten Travis Barker, etter at barker hadde fridd på ordentlig romantisk vis.

Midt i et hjerte av røde roser på en strand i Malibu, California gikk Blink 182-trommisen ned på kne, og fikk et ja fra Kardashian.

Nyheten om forlovelsen delte Kardashian selv på Instagram, der hun delte en bildeserie fra det som etter alt å dømme er selve frieriet:

Les også: Scott Disick skal ha blitt varslet om eksens forlovelse: – Han føler seg ikke bra

Stilendring

Ryktene om at Kardashian og Barker hadde blitt et par begynte å svirre for rundt et år siden, og i februar bekreftet Kardashian de mange romanseryktene som svirret med et bilde der hun og Barker holdt hender.

Siden har kjæresteparet delt flere bilder og videoer med hverandre i sosiale medier – til jubel fra fansen.

Les også: Kim Kardashian gjorde narr av eksmannen fra scenen: – Skilte meg fra ham av én grunn

Den eldste Kardashian-søsteren har gått gjennom litt av en stilendring etter at hun ble sammen med forloveden.

Da verden ble kjent med henne via tv-skjermen og realityserien Keeping up With the Kardashians tilbake i 2007, matchet hun og ekskjæresten, Scott Disick ofte hverandre i «preppy» antrekk med pasteller.

I fjor annonserte 42-åringen at hun trakk seg fra familiens realityserie for å fokusere fullt på barna. Hun startet også opp sitt eget livsstilsmerke og nettmagasin/butikk Poosh.

Kardashian pleide ofte å sette opp håret og bruke leppestift, i motsetning til hennes nå mer naturlige make-up, påpeker Life&Style. Og fargerike antrekk, volanger, rysjer, dype utringninger og skinnende stoffer pleide å være gjengangere i garderoben.

Les også: Kourtney Kardashian hinter om norgesferie på Instagram

Uforglemmelige looks

Selv om hun de siste årene har fått en langt mer sofistikert look, har hun det siste året virkelig gått all in for en rocka stil med leopard, sorte blonder, lakk og lær, mens høye stiletthæler er byttet ut med Dr. Martens og høye boots.

Hun har også latt de lange lokkene falle til fordel for en kortere bob-variant.

Nå gjenstår det å se hvordan brudekjolen (eller brudekjolene) hennes vil se ut. I mellomtiden har Melk & Honning scrollet mange år tilbake på Instagram-en hennes, og fisket frem noen uforglemmelige looks fra arkivet.

Les også: Avslører detaljer fra kinosuksessen «Verdens verste menneske»: – En heldig tilfeldighet