Gå til sidens hovedinnhold

Slik kan Serena Williams ha røpet seg om kjønnet på babyen til Meghan

Serena Williams og hertuginne Meghan:

I et nylig intervju forsnakket Serena Williams seg om den kommende babyen til prins Harry og hertuginne Meghan.

Helt siden 2014, da den verdenskjente tennisstjernen Serena Williams (37) og hertuginne Meghan (37) spilte sammen under en veldedighetsfotballkamp i New York, har de to vært svært gode venner.

Williams var blant annet i bryllupet til Harry og Meghan i mai i fjor, som en av venninnene til bruden, og nylig dukket hun også opp på Meghans «hemmelige» babyshower i New York.

Les mer

Williams best betalte kvinnelige idrettsutøver

I et nylig intervju med kanalen E! snakker tennisstjernen åpenhjertig om sitt forhold til den britiske hertuginnen. Blant annet om hvordan hun tror Meghan vil bli som mor.

Det er imidlertid én detalj ved intervjuet flere har bitt seg merke i.

Fornsakket seg

I september i 2017 ble Williams mamma for første gang til lille Alexis Olympia, og har siden den gang delt åpent om hvordan hun ønsker å oppdra den lille jenta.

På spørsmål om hvilket råd hun ønsker å gi hertuginnen når det kommer til det å bli mor for første gang, svarer hun følgende:

- Vi legger så mye press på oss selv. Venninnen min er gravid og hun sier ofte at barnet hennes skal gjøre det ene og det andre. Da ser jeg bare på henne og sier «Nei, det skal hun ikke. Det skal ikke du heller». Og da begynner hun bare å le og sier at hun alltid vil ha de forventningene til hva hun skal gjøre når hun blir mamma, sier Williams i intervjuet.

Selv om Williams ikke omtaler Meghan direkte som «hennes gravide venninne», er det flere som mener at det er Meghan hun snakker om, og at hun skal ha røpet kjønnet på den kommende babyen ved å omtale babyen som «hun».

Utenlandske medier, deriblant Fox News, har forsøkt å komme i kontakt med en representant for Williams, men har foreløpig ikke fått svar.

Snart mamma

Det var i oktober i fjor det ble kjent at prins Harry (34) og hertuginne Meghan venter sitt første barn sammen.

Den store nyheten ble delt på Instagam via den britiske kongefamiliens felles Instagram.

«Hertugen og hertuginnen av Sussex er lykkelige over å informere om at hertuginnen av Sussex venter barn til våren 2019», skrev Kensington Palace den gang.

Les mer

Hertuginne Meghan og prins Harry tok ny Guinnes-rekord

I løpet av kort tid er det ventet at hertuginnen skal føde, og i mellomtiden har ekteparet opprettet sin egen Instagram-profil - «Sussexroyal».

Instagramprofilen skal ifølge hertugparet brukes til å dele arbeid som betyr mye for dem, saker som står dem nær, og viktige annonseringer til deres følgere.

Noe av det følgerne venter i spenning på, er fødselen til Meghan, som er ventet denne måneden.

Les mer

Slik reagerer Kate og William på hertuginnens Instagram-comeback

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken