Gå til sidens hovedinnhold

Slik lager du den vietnamesiske baguetten Banh Mi

Som tidligere fransk koloni, beholdt Vietnam baguetten, men lagde sin egen magiske versjon.

Som tidligere fransk koloni har Vietnam plukket opp baguetten fra sine tidligere erobrere. Det de har gjort med den etter det, er rett og slett magi. Nå går denne retten som en farsott verden over og har fått egne serveringsteder blant annet i flere norske byer.

Baguetten kan i utgangspunktet fylles med det en måtte ønske, men kokk Rudi har sine helt klare favorittelementer som bør inkluderes. Vin-ekspert Kjell-Gabriel forteller også hvilken vin som løfter en kulinariske opplevelsen til nye høyder.

Bli med og lær deg ekte gatemat fra Hanoi som får deg til å drømme om fransk loff i videoen under:

Dette trenger du:

Fin baguette

Majones

Ruccolasalat

Syltet gulrot

Agurk

Chili

Løk

Koriander

Hoisin saus

Maggi seasoning saus

Biff ( entrecote )

Les også

Slik lager du nydelig filippinsk ceviche

Les også

Bao Buns - enkelt, godt og deilig

Vin til maten

El Sabroso Païs kr 108.00

Varenummer: 11674401

Barone Montalto Bianco Terre Siciliane Organic 2019 kr 117.90

Varenummer: 11032501

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis