Se hvor enkelt det gjøres under:
Kinilaw, eller ceviche som vi er vant til å kalle det, har blitt en mer og mer populær matrett de seneste årene. Retten er opprinnelig fra Peru, men Filippinene har også sin variant av retten. Dette er attpåtil en av favorittrettene til kokken Rudi.
Ceviche er en ganske spesiell fiskerett der marinaden er med på å koke fisken. Man kan bruke sitrus til dette, men her bruker vi kokos-eddik.

Slik lager du asiatisk ribbe
Ingredienser:
Kamskjell
Agurk
Chilli
Ingefær
Paprika
Rødløk
Marinade :
Kokos-eddik
Sukker
Pepper
Smak til med salt
Til slutt en liten dæsj med kokoskrem

Bao Buns - enkelt, godt og deilig
Slik gjør du
Bland inn alle ingrediensene og hell over marinaden og la den få virke litt. Finn frem vinene så er retten klar. Enklere blir det ikke!
Vin til Ceviche
Kjell-Gabriel har denne gangen tatt med seg to viner fra produsenten Matua fra New Zealand som har vært med å lage en av verdens største salgssuksesser innen vin.
Matua Lands and Legends Marlborough Sauvignon Blanc 2020 kr 186.90
Varenummer: 1498501
Matua Marlborough Pinot Noir 2019 kr 146.90
Varenummer: 8053901
