*Nettavisen* Livsstil.

Slik markerte kjendisene morsdag

Se hva vi fant på Instagram:

FØRSTE MORSDAG: Søndag kunne hertuginne Meghan feire morsdag for aller første gang. Her sammen med sin nyfødte sønn, Archie, og ektemannen prins Harry. Foto: Dominic Lipinski (NTB Scanpix)

Mens hertuginne Meghan og prins Harry feiret morsdagen med å dele et nytt bilde av lille Archie, delte Heidi Klum og Chrissy Teigen noe mer oppsiktsvekkende bilder.

13.05.19 13:57

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bildene fra inn- og utland akkurat nå.

For mange, blant andre amerikanere og britere, ble det denne helgen feiret morsdag.

For hertuginne Meghan sin del ble dette den aller første morsdagsmarkeringen. For bare syv dager siden, fødte hun sin aller første sønn, Archie.

Hertugparet markerte den første morsdagen med et helt nytt bilde av den kongelige sønnen.

- Sender en hyllest til alle mødre i dag - alle som har vært mødre, er mødre, som skal bli mødre og til dem vi har mistet, men som alltid vil bli husket på, skriver hertugparet til bilde de delte på Instagram.

Hyllet kjæresten

Meghan og Harry var ikke de eneste som delte hyllester i sosiale medier på morsdagen i helgen.

På Instagram smeltet Sam Asghari, kjæresten til Britney Spears, mange hjerter da han la ut et bilde med en hyllest til den verdenskjente popsangeren.

- Gratulerer med morsdagen til alle vakre mødre dere ute, som gjør den vanskeligste jobben i verden, skriver han til et bilde av dem to.

Det er ingen hemmelighet at Britney har hatt det vanskelig den siste tiden. I april la hun seg selv inn på en psykiatrisk avdeling der hun var en 30-dagers periode, før hun ble skrevet ut tidligere denne måneden.

Kjærestens hyllest til Britney rører dermed flere fans, som har vært svært bekymret for popstjernen den siste tiden.

Flere morsdagsbilder

I løpet av helgen har morsdagsbildene til kjendisene blitt delt i fleng i sosiale medier. Enkelte morsdagsbilder har likevel vekket mer oppsikt enn andre, blant annet de fra Chrissy Teigen og Heidi Klum.

Bildene av at Klum ammer sin førstefødte og Teigen som kaster klærne, har fått fansen til å klappe i hendene for kroppspositivisme.

Vekker oppsikt med bikinibilder

En annen som har vakt oppsikt på Instagram de siste dagene, er supermodellen og programlederen Tyra Banks, men dette for helt andre grunner enn morsdag.

Denne måneden pryder hun nemlig forsiden på det internasjonale magasinet Sports Illustrated, helt uretusjert. Nå hylles hun for å slå et slag mot kroppspress.

- Jeg trodde jeg trengte å gå ned flere kilo. Jeg trodde jeg måtte se ut som alle andre. Men så skrek iskrem navnet mitt. Ja, alle farger. Jeg under meg iskrem, og jeg klarte ikke si nei til den når den roper på meg fra mammas fryser. Så, dette er meg i Sports Illustrated i dag, skriver hun til bilde før hun fortsetter.

- Ja, vi burde trene. Hold deg frisk, og ta vitaminene dine. Men noen ganger må vi kunne tillate oss selv å trene med en kule med iskrem ved siden av.

Instagraminnlegget har på kort tid engasjert fansen voldsomt, som hyller Banks for å kaste klærne uansett form og størrelse. Hittil har bildet generert mer enn 300.000 likerklikk.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag