*Nettavisen* Livsstil.

Slik reagerer Kate og William på hertuginnens Instagram-comeback

Se hva vi fant på Instagram:

SPLITTES: Tirsdag overrasket hertuginne Meghan og prins Harry med sin helt egen Instagram-konto. Da tok hertuginne Kate og William raskt grep. Foto: AP, Richard Pohle (NTB Scanpix)

Setter fart på konflikt-spekulasjonene.

03.04.19 10:22

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bildene fra inn- og utland akkurat nå.

Tidligere har hertuginne Meghan (37) og prins Harry (34) delt en offisiell Instagram-profil, «Kensingtonroyal», med hertuginne Kate (37) og prins William (36).

Nå ser det imidlertid ut til at Meghan og Harry har valgt å gå sine egne veier.

Tirsdag overrasket nemlig prins Harry og hertuginne Meghan med sin helt egen Instagram-profil, «Sussexroyal».

- Velkommen til vår nye, offisielle Instagram. Vi ser frem til å dele arbeid som vi brenner for, saker vi støtter, viktige annonseringer og muligheten til å kaste lys på viktige saker. Vi takker for støtten, og ønsker deg velkommen til Sussex royals. - Harry og Meghan, skriver hertugparet i sitt første innlegg på Instagram.

Nyheten skapte store overskrifter her til lands, så vel som internasjonalt, og spekulasjonen rundt hvorfor Meghan og Harry har valgt å åpne sin egen konto fikk raskt fart på seg i sosiale medier - spesielt etter at hertuginne Kate og prins William kom med det som Marie Claire omtaler som en motreaksjon.

Endret navnet

Kort tid etter at Meghan og Harrys egne profil ble offentliggjort, svarte William og Kate nemlig ved å endre profilbildet til «Kensingtonroyal», til et bilde av deres egen familie.

Klikk på bildet for å forstørre.

ENDRET KONTOEN: Etter at hertuginne Meghan og prins Harry åpnet sin egen Instagramprofil, gjorde prins William og hertuginne Kate den tidligere profilen til sin egen. Foto: Skjermdump, Instagram


Tidligere hadde profilen et bilde av hele familien på Kensington Palace.

Ifølge magasinet hevder nå flere at dette er nok et bevis på at det er en spenning mellom hertugparene.

Flyttet vekk fra Kate og William

I november ble det kjent at Meghan og Harry, som for øvrig venter barn, flytter vekk fra Kensington Palace til fordel for Frogmore Cottage i Windsor.

- Windsor er et veldig spesielt sted for det kongelige paret, og de er takknemlige for at deres offisielle bolig vil være akkurat her, skriver Kensington Palace i en pressemelding.

Årsaken til den plutselige avgjørelsen skal ifølge The Sun handle om at hertugparet ønsker mer plass til den kommende babyen.

Likevel florerte spekulasjoner om at den egentlige grunnen til at hertugparet velger å flytte vekk fra prins William og hertuginne Kate, handler om at Meghan og Kate ikke kommer overens.

Den britiske kongefamilien har ikke kommentert spekulasjonene om den angivelige isfronten mellom hertugparene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag