Helt siden 2009 har «Mesternes Mester» blitt en stor favoritt blant norske TV-seere, der tidligere og aktive idrettshelter konkurrer om å nettopp bli mesternes mester.

1. januar gikk startskuddet for den 13. sesongen der blant andre dansedronninga Nadya Khamitskaya Andersen (39) er med å konkurrerer mot tidligere idrettsstjerner som Anja Hammersen-Edin og Bjørn Einar Romøren (40).

Les også: Bjørn Einar Romøren hylles for deltakelsen: – Handler ikke om at man skal gjøre alt alene

Gjennom ulike fysiske og psykiske utfordringer er deltakerne blitt satt på prøve, og enkelte av prestasjonene til idrettsheltene har allerede skrevet historie.

Barn, så vel som voksne, lar seg imponere av TV-programmet. Spesielt sønnen til Khamitskaya, som ikke kunne tro sine egne ører da han fikk vite at mamma skulle delta i programmet.

– Det kommer til å gå så dårlig

I en video, publisert på Khamitskaya sin profil på Instagram, får sønnen regelrett hakeslepp av det mamma forteller ham.

– Nei, du skal ikke være med der, sier sønnen Leon (9) og kan ikke forstå hva Nadya Khamitskaya skal gjøre i et slikt program.

– Dette kommer til å gå så dårlig, fortsetter han og mener moren ikke kan hevde seg i noen av utfordringene «Mesternes Mester» er kjent for.

Se video av den elleville reaksjonen:

Massiv respons

Videosnutten, som som siden har gått som en farsott i sosiale medier, har fått massiv respons. I skrivende stund er den blitt sett av over 24.000 på Instagram og delt en rekke ganger på Facebook.

– Haha, er så deilig de har troa på mamma! kommenterer Anne Rimmen til videoen på Instagram, mens flere kjendiser kaster seg på.

– Hahah, skriver Morten Hegseth mens Helene Olafsen ler så hun gråter gjennom en emoji i kommentarfeltet.

Ifølge Khamitskaya ble videoen tatt opp i april mens familien var på hytta på Norefjell. Ettersom sønnen er en stor fan av programmet innrømmer 39-åringen at hun hadde sett for seg en litt annen reaksjon.

– Ja, det var lite selvtillit å hente der, sier Khamitskaya til Nettavisen.

– Han har sett masse på «Mesternes Mester». I fjor ble han stor fan av både Magnus Midtbø, Håvard Tvedten og Aksel Lund Svindal. At jeg skulle være med var helt utenkelig for han, fortsetter hun og ler.

Ble trent opp av sønnen før deltakelsen

Nadya Khamitskaya kan vise til flere meritter gjennom sin proffkarriere i dansing, blant annet er hun hele fem ganger norgesmester. Siden 2008 har hun også vært å se i TV 2-programmet «Skal vi danse» der hun har fått flere kjendiser til å imponere på dansegulvet.

Selv etter to episoder av «Mesternes mester», der Khamitskaya også vinner en av konkurransene i første episode, har hun tilsynelatende ikke klart å overbevise sønnen om at hun har noe å gjøre i programmet.

– Men han er veldig stolt over at jeg er med. Vi har lekt masse «Mesternes Mester» og øvd sammen på de ulike øvelsene. Vi øvde blant annet på reaksjonsøvelsen, og da ble han veldig stolt over at han hadde lært meg opp til den. Vi hadde også øvd på «Jerngrep», men den gikk ikke så veldig bra, sier Khamitskaya.

«Jerngrep» er den øvelsen deltakerne konkurrerer om å henge lengst mulig i en stang noen meter over vannet. Den som detter i vannet først er ute av konkurransen.

Les også: Aksel Lund Svindal om den nye programlederrollen: – Litt uventet og veldig smigrende (+)

– Der glapp det for meg. Jeg følte at jeg falt alt for tidlig, og ble litt redd for at han skulle bli skuffet over meg. Men da fikk jeg bare beskjed om at han har så lave forventninger til meg, at nesten alt jeg gjør der inne blir han superimponert over, ler hun.

Danseproffen har fortsatt et håp om å overbevise sønnen med sin deltakelse, men hun tror neppe at hun kommer til å bli helten hans i programmet, som det Midtbø, Tvedten og Svindal ble.

– Så det blir jo spennende å se om han har rett i alt han tror om meg. Foreløpig er han i hvert fall stolt, så får vi se hvem de nye heltene hans blir og hvor langt jeg kommer, sier hun.