Den eksotiske og mørkhårede artisten Nicole Scherzinger (44) ble et kjent navn verden over som vokalist i jentebandet The Pussycat Dolls. Popgruppen herjet topplistene med sangen «Don't Cha» i 2005, i tillegg til flere populære sanger på midten av 2000-tallet.

Siden bandets oppbrudd i 2010 har Scherzinger vært soloartist og «The X-factor»-dommer.

I løpet av karrieren har 44-åringen sjeldent gjort noen drastiske endringer når det gjelder frisyren, og man er vant til å se henne med lange og mørke lokker.

Nå har hun derimot gjort en total endring, og denne uken sjokkerte hun sine følgere på TikTok og Instagram da hun debuterte sin nye lyse, kortere sveis.

@nicolescherzinger

Do blondes really have more fun?💁🏼‍♀️

♬ original sound - MargotRobbie

I den 14-sekunders lange videoen viser artisten stolt fram den nye hårfrisyren, og i klippets bildetekst spør 44-åringen seg:

«Har blondiner faktisk det mer gøy?».

Blandede reaksjoner

Synet av Scherzinger med blonde lokker har tilsynelatende fått flere til å få hakeslepp, og flere ivrige fans har tatt til kommentarfeltet både på Instagram og TikTok for å hylle den nye hårfargen.

På ett døgn har videoen fått nærmere 50.000 visninger på TikTok, og har generert tusenvis av kommentarer, blant annet:

«Herregud! Sinnssykt nydelig», mens en annen skriver:

«Jeg som trodde du ikke kunne se mer fantastisk ut».


Hvorfor Scherzinger har gjort en helomvending på hårsveisen vites ikke. Men på sin Instagram-konto, der hun har publisert den samme videoen, krediterer hun hårstylisten Dimitris Giannetos for hårjobben. Det kan tyde på at hun ikke har tydd til en blond parykk.

Les også: Fansen i sjokk: Slik ser han ikke ut lenger

Det ser hvert fall ut til at den nye sveisen er blitt godt mottatt så langt, men det er likevel ikke alle som er like begeistret for 44-åringens forandring.

Ifølge kommentarfeltet på TikTok er det flere som uttrykker at Scherzinger burde beholdt det mørkebrune håret sitt.

«Nei, ikke blond, please», skriver en bruker ved siden av en tommel ned.

– Trodde du var Kim

Det viser seg imidlertid at det er ikke bare den blonde frisyren fansen reagerer på. Flere stusser også at på Scherzinger er slående lik en av verdens største stjerner, nemlig realitystjernen Kim Kardashian (42).


Kardashian er kjent for å eksperimentere med hårfarger, lengder og parykker, og i kommentarfeltet sammenlignes realitystjernen og den tidligere Pussycat Dolls-vokalisten gjennomgående.

«Hvorfor trodde jeg dette var Kim K?», lyder en av de øverste kommentarene på 44-åringens TikTok-video.

Les også: Forsvarer influenseryrket: – Vi får mye mer dritt enn alle andre

«Du ser ut som Kim! Jeg husker jeg trodde du var en av Kardashian-søstrene da jeg var ung», skriver en annen.

Det er derimot en som kommer i Scherzingers forsvar, og påpeker at hun ikke nødvendigvis har kopiert Kardashian:

«Folk sier at du ligner på Kim Kardashian, men det er åpenbart at du var kjent lenge før Kim».


Det er dog ikke første gang 44-åringen og Kardashian blir sammenlignet. Da Scherzinger la ut et såkalt «glambilde» fra sminkestolen våren 2021, var det flere som dro kjensel på både hårfrisyren og sminken, skrev The Sun.

Noen måneder tidligere la Kim Kardashian ut et lignende bilde sin Instagram-konto med tidligere svigerbror Scott Disick synlig i bakgrunnen.

I likhet med 44-åringens ferske video som ble publisert på sosiale medier, var det også i 2021 flere som kommenterte at Scherzinger ga «Kim Kardashian-vibber» med bildet, og flere påpekte den slående likheten.