*Nettavisen* Livsstil.

Slik svarer Brad Pitt på romanseryktene

Brad Pitt om Jennifer Aniston:

ROMANSERYKTER: Brad Pitt blir konfrontert om ryktene som har virret om han og ekskona Jennifer Aniston. Her er duoen avbildet på den røde løperen i 2004 - ett år før de skilte lag.   Foto: Francis Specker (NTB Scanpix)

Brad Pitt ler når han blir konfrontert om romanseryktene med sin tidligere kone Jennifer Aniston.

08.05.19 14:29

Helt siden spetember i 2016, da det ble et faktum at skuespillerparet Brad Pitt (55) og Angelina Jolie (43) skulle skilles, har fansen spekulert i om kjærligheten mellom Pitt og hans tidligere kone, skuespillerstjernen Jennifer Aniston (50), har blusset opp igjen.

Aniston og Pitt giftet seg i 2000 etter flere år som kjærester. Fem år senere skilte de imidlertid lag. På den tiden ble de ansett som et av Hollywoods heteste par, og nyheten kom som et sjokk på mange.

Nå som de begge er single igjen, hevder fansen at de har grunn til å tro at det er oppstått god musikk mellom duoen igjen.

Romansespekulasjonene satte på nytt fart tidligere i år, da Pitt dukket opp i 50-årslaget til Aniston. Flere mente at dette var et sikkert tegn at de to betyr mer for hverandre enn de viser offentligheten.

Jennifer Aniston om toppløsbilde: (+) - Bare støtende om du synes bryster i seg selv er støtende

Klikk på bildet for å forstørre.

2001: Jennifer Aniston og Brad Pitt avbildet i 2001, ett år etter at duoen giftet seg. Foto: Luca Bruno (NTB Scanpix)

Ler av ryktene

Tidligere denne uken ble imidlertid Pitt konfrontert om ryktene av en fotograf, under en spasertur i Los Angeles.

Ifølge en video som ET har publisert, spør fotografen Pitt om han og Aniston kommer til å finne tilbake til hverandre igjen.

- Å herregud, svarer Pitt mens han ler, før han setter seg inn i bilen.

Bittert brudd

Det var som nevnt etter Anistons 50-årslag at romansespekulasjonene satte fart.

I februar hadde Aniston en storslått feiring på Sunset Tower i Los Angeles. På gjestelisten fant man celebre navn som Gwyneth Paltrow, John Mayer, Katy Perry, Orlando Bloom og George Clooney.

At Brad Pitt også dukket opp, var noe uventet. Etter skilsmissen har de to hatt svært lite kontakt med hverandre.

Klikk på bildet for å forstørre.

HOT PAR: Brad Pitt og Jennifer Aniston på den røde løperen under Emmy-utdelingen i 1999. Foto: Michael Caulfield (NTB Scanpix)

Kort tid etter bruddet med Aniston i 2005, ble Pitt raskt koblet opp mot Angelina Jolie. I tidligere intervjuer har Pitt blant annet uttalt at forholdet med Jolie var noe «han aldri hadde opplevd før», og at forholdet til Aniston var «kjedelig» i forhold, skriver Daily Mail.

- Jeg levde ikke noe interessant liv før, skal han ha uttalt.

Stygg skilsmisse

Etter omlag ti år som kjærester, giftet Jolie og Pitt seg i 2014. Raskt ble de et av de mest omtalte Hollywoodparene.

Klikk på bildet for å forstørre.

2007: Angelina Jolie og Brad Pitt på den rød løperen i forbindelse med premieren av «Oceans Thirteen» i Los Angeles i 2007. Foto: Rex (NTB Scanpix)

I løpet av årene har duoen også fått seks barn sammen, der tre er adopterte.

Maddox Chivan (17), Zahara Marley (14), Pax Thien (15), Shiloh Nouvel (12) og tvillingene Knox Léon og Vivienne Marcheline (10).

I 2016 kom imidlertid sjokknyheten om at stjerneparet ønsket å skille seg, og en bitter strid om ansvaret for barna utviklet seg.

Begge partene har kommet med grove anklager mot hverandre. I juni i fjor kom det blant annet frem at Jolie sto i fare for å miste hovedomsorgen for barna dersom hun ikke lot Brad tilbringe mer tid sammen med dem.

Ingen enighet foreløpig

I 2016 anklaget Jolie eksmannen for barnemishandling etter en hendelse på et privatfly. Hun har også anklaget ham for å ha et dårlig forhold til alkohol og narkotiske stoffer. Saken ble senere henlagt.

I 2016 anklaget Jolie eksmannen for barnemishandling etter en hendelse på et privatfly. Hun har også anklaget ham for å ha et dårlig forhold til alkohol og narkotiske stoffer. Saken ble senere henlagt.

Ifølge nettstedet står det i rettsdokumentene at Angelina ble bedt om å arrangere telefonsamtaler med barna og deres leger, slik at barna skulle bli forklart at «retten har bestemt at det er trygt å være sammen med sin far».

I august i 2018 ble det sagt at duoen ønsket å komme til enighet innen 2019. Det har de foreløig ikke lykkes med. Ifølge internasjonale medier kan det ta lang tid før en endelig avgørelse blir tatt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag