Harry Styles (28) er utvilsomt en av Hollywoods mest ettertraktede menn, og det er ikke overraskende at han har en rik datinghistorie. Selv om listen over ekser er lang, er det tilsynelatende kortvarige forhold han har lagt bak seg.

De siste to årene har han blitt koblet til skuespilleren Olivia Wilde (38). De har blitt avbildet en rekke ganger, men de har aldri bekreftet forholdet.

Les også: Gunhild Stordalen åpner opp om den traumatiske debuten: Måtte oppsøke psykolog

Denne uken ble Styles tatt på senga da han fikk spørsmålet alle lurer på om dagen.

Pinlig berørt

Det var på settet til filmen «Don't Worry Darling» de to møttes, og innspillingen startet i slutten av 2020. Wilde er filmens regissør, og sammen med Florence Pugh (26) spiller de hovedrollene i den snart premiereklare filmen.

Tidligere denne uken gjestet Styles radioshowet «The Howard Stern Show», og der kom han ikke utenom det store spørsmålet om kjærligheten.

Les også: Flere er kritiske til Kardashian-kjolen: Nå raser designeren

Howard Stern (68) er kjent for å snakke rett fra levra, og han spurte Styles direkte om han forelsket seg i Wilde på filmsettet.

– Oi, wow ... Hvordan skal jeg svare på det spørsmålet?, svarte en vag Styles tilbake.

Verken han eller 38-åringen har svart på spekulasjonene ennå, med unntak av bilder hvor paret omfavner hverandre. Dette kan regnes som det nærmeste offentligheten kommer en bekreftelse av forholdet.

Uten å avsløre seg selv for mye videre i intervjuet, benytter han sjansen til å gi sin ryktede kjæreste en god dose skryt.

– Å bli regissert av Olivia var en fantastisk opplevelse, forteller Styles i radioshowet.

Tatt det til et høyere nivå

Romanseryktene mellom «As It Was»-sangeren og Wilde begynte for alvor å svirre da de ble sett sammen i et bryllup i starten av 2021. Bildene fra bryllupet florerte på sosiale medier, men selv var de ordknappe om relasjonen deres.

Nå skal Hollywoods nye it-par angivelig ha tatt forholdet et steg videre, etter at Wilde introduserte sine to barn for Styles, ifølge Daily Mail.

Flere kilder nær det antatte paret har snakket svært varmt om forholdet, og dette skal visstnok være Styles sitt mest seriøse forhold noensinne, skriver avisen videre.

Ble stevnet foran et folkehav

I november 2020 ble det kjent at forlovelsen mellom henne og Jason Sudeikis (46) var brutt etter syv år. De har barna Otis og Daisy sammen. Så skal det ikke ha tatt lang tid før kjærligheten blomstret på ny for 38-åringen, da hun møtte Styles.

I slutten av april fikk Wilde en bitter overraskelse fra eksen sin, for under filmpromoteringen ble publikumet vitne til et pinlig øyeblikk for skuespilleren.

Les også: Mener dette gjør drømmen vanskeligere å oppfylle: – Norge er jo ganske feige

På scenen foran 3000 mennesker ble hun avbrutt av en dame som gående med rettspapirer fra Sudeikis. Hun bestemte seg deretter for å åpne konvolutten, noe hun trodde det var et slags manus, skriver Stylecaster.

Det har kommet frem at Sudeikis også skal ha blitt overrasket over den underlige timingen, han visste angivelig ikke at hun fikk stevningen på scenen.