*Nettavisen* Livsstil.

Slik svarer Kim Kardashian og Kanye West på bruddryktene

Se hva vi fant...

92nd Annual Academy Awards - Vanity Fair Party - Arrivals US media personality Kim Kardashian

AVLIVER BRUDDRYKTER: Kim Kardashian tar roten av ryktene som har versert de siste dagene med et nytt bilde på Instagram. Foto: NTB Scanpix

- For alltid din, skriver Kim Kardashian på Instagram til ektemannen.

25.05.20 11:33

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendisnyhetene og virale trendene fra inn- og utland akkurat nå.

Tidligere i mai verserte det rykter om at forholdet mellom ekteparet Kim Kardashian (39) og den verdenskjente rapperen Kanye West (42) har begynt å slå sprekker.

OK! skrev blant annet at Kanye West skal ha flyttet ut fra parets luksusvilla i Los Angeles. En kilde uttalte også til nettstedet at paret gikk hverandre på nervene om dagen.

Det verdenskjente paret har fire barn sammen og i helgen feiret de seks år som ektefeller. På Instagram markerte Kim Kardashian jubileet ved å ta luven av ryktene som har gått den siste tiden.

- Seks år bak oss. Evigheten igjen, skriver hun til bildene hun har publisert av henne og Kanye West.

Kanye West markerte den store dagen ved å dele hele frieriet på sin instagramprofil, mens Kris Jenner, moren og manageren til Kim Kardashian, la ut en hel bilderekke av de to turtelduene med en tilhørende gratulasjon.

- Ugjenkjennelig

Kim Kardashian er som vanlig ikke den eneste i Kardashian-leiren som får tabloidblekket til å sprute.

Over helgen har lillesøsteren Khloé Kardashian (35) mer eller mindre skapt oppstandelse etter at hun la ut et bilde av seg selv i sosiale medier.

Smilende til kamera – tilsynelatende for å vise frem sin solbrune hud, om man skal tolke teksten til bildet – er det få av hennes følgere som kjenner igjen superstjernen.

- Datteren din kommer ikke til å kjenne deg igjen, kommenterer blant annet en følger, mens andre hevder at Khloé har vært litt vel kreativ med redigeringen av bildet.

- Hvor er resten av halskjedet ditt på bilde nummer en? spør en tredje.

Andre tror imidlertid ikke at det er Khloé på bildet.

- Jeg nekter å tro at det disse bildene er av Khloé Kardashian.

Khloé Kardashian har foreløpig ikke kommentert kommentarflommen.

Les også: Legger seg ut med Kardashian-klanen – lager amatørporno for å betale advokaten

Babymage, eid og ny hundevalp

Kardashian-søstrene er ikke alene om å høste likerklikk. På Instagram har blant annet Hilaria Baldwin (36), som venter sitt femte barn med Alec Baldwin (62), delt et etterlengtet bilde av hennes voksende babymage.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Det var i april at Hilaria og Alec Baldwin avslørte at de ventet sitt femte barn, etter at de opplevde to spontanaborter i fjor.

- Vi er veldig spente. Nå er vi forbi punktet hvor vi mistet den forrige babyen, uttalte Hilaria til Extra denne helgen og avslørte at det nye familiemedlemmet er ventet i september.

Her til lands er det imidlertid Astrid Smeplass (23) og «Skam»-stjernen Iman Meskini (23) som har stått for innhøstingen av likerklikkene. Smeplass med sin nye hund, og Meskini med sine vakre bilder av Eid-feiringen.

Astrid Smeplass overrasker også fansen med sin mørke hemmelighet:

Se flere bilder kjendisene har delt det siste døgnet:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag