I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendisnyhetene og virale trendene fra inn- og utland akkurat nå.

Tidligere i mai verserte det rykter om at forholdet mellom ekteparet Kim Kardashian (39) og den verdenskjente rapperen Kanye West (42) har begynt å slå sprekker.

OK! skrev blant annet at Kanye West skal ha flyttet ut fra parets luksusvilla i Los Angeles. En kilde uttalte også til nettstedet at paret gikk hverandre på nervene om dagen.

Det verdenskjente paret har fire barn sammen og i helgen feiret de seks år som ektefeller. På Instagram markerte Kim Kardashian jubileet ved å ta luven av ryktene som har gått den siste tiden.

- Seks år bak oss. Evigheten igjen, skriver hun til bildene hun har publisert av henne og Kanye West.

Kanye West markerte den store dagen ved å dele hele frieriet på sin instagramprofil, mens Kris Jenner, moren og manageren til Kim Kardashian, la ut en hel bilderekke av de to turtelduene med en tilhørende gratulasjon.

- Ugjenkjennelig

Kim Kardashian er som vanlig ikke den eneste i Kardashian-leiren som får tabloidblekket til å sprute.

Over helgen har lillesøsteren Khloé Kardashian (35) mer eller mindre skapt oppstandelse etter at hun la ut et bilde av seg selv i sosiale medier.

Smilende til kamera – tilsynelatende for å vise frem sin solbrune hud, om man skal tolke teksten til bildet – er det få av hennes følgere som kjenner igjen superstjernen.

- Datteren din kommer ikke til å kjenne deg igjen, kommenterer blant annet en følger, mens andre hevder at Khloé har vært litt vel kreativ med redigeringen av bildet.

- Hvor er resten av halskjedet ditt på bilde nummer en? spør en tredje.

Andre tror imidlertid ikke at det er Khloé på bildet.

- Jeg nekter å tro at det disse bildene er av Khloé Kardashian.

Khloé Kardashian har foreløpig ikke kommentert kommentarflommen.

Les også: Legger seg ut med Kardashian-klanen – lager amatørporno for å betale advokaten

Babymage, eid og ny hundevalp

Kardashian-søstrene er ikke alene om å høste likerklikk. På Instagram har blant annet Hilaria Baldwin (36), som venter sitt femte barn med Alec Baldwin (62), delt et etterlengtet bilde av hennes voksende babymage.

Det var i april at Hilaria og Alec Baldwin avslørte at de ventet sitt femte barn, etter at de opplevde to spontanaborter i fjor.

- Vi er veldig spente. Nå er vi forbi punktet hvor vi mistet den forrige babyen, uttalte Hilaria til Extra denne helgen og avslørte at det nye familiemedlemmet er ventet i september.

Her til lands er det imidlertid Astrid Smeplass (23) og «Skam»-stjernen Iman Meskini (23) som har stått for innhøstingen av likerklikkene. Smeplass med sin nye hund, og Meskini med sine vakre bilder av Eid-feiringen.

Astrid Smeplass overrasker også fansen med sin mørke hemmelighet:

Se flere bilder kjendisene har delt det siste døgnet: