Natt til mandag 15. april kommer den etterlengtede, og siste sesongen, av HBO-serien «Game of Thrones».

Forventninger til hvordan historien om de syv kongerikene vil ende er store, og spekulasjonene har vært mange.

I Norge er fansen ekstra spente på hva som egentlig skjedde med karakteren Tormund Giantsbane, som spilles av norske Kristofer Hivju (40).

Siste episode av sesong syv avsluttes på svært dramatisk vis, og det er uklart hva som egentlig skjer med Tormund. Spørsmålet om han overlevde eller ikke er blitt heftig diskutert.

Les også: (+) Dette er alt du må vite om Game of Thrones

Fredag gjester Hivju det populære talkshowet «Lindmo» på NRK. Og ikke overraskende er det nettopp dette spørsmålet programleder Anne Lindmo (49) stiller den verdenskjente skuespilleren.

Se klippet øverst i saken!

Få som vet

Den siste tiden har som nevnt vært svært nervepirrende for «Game og Thrones»-fansen, som nesten ikke klarer å vente til den nye sesongen er ute.

Produksjonen har holdt kortene tett inntil brystet, og strenge kontrakter og avtaler har gjort at svært få vet noe som helst av hva som vil skje i den kommende sesongen.

Likevel er det noen som vet.

Da Sophie Turner (23), som spiller Sansa Stark i serien gjestet TV-programmet «Good Morning America» tirsdag, avslørte skuespilleren at hun hadde røpet hele slutten på den kommende sesongen til sin forlovede, popsangeren Joe Jonas (29).

Les også: (+) De drøyeste sex-scenene i «Game of Thrones»

Tok med kjæresten på settet

Ifølge Fox News skal Turner ha fortalt under frokostshowet at Jonas hadde blitt med henne til settet under innspillingen av den kommende serien.

- Han var til stede gjennom nesten hele innspillingen, så han fant på en måte ut hva som kom til å skje, skal Turner ha fortalt.

Som nevnt er produksjonen til «Game of Thrones» svært opptatt av å unngå spoilere, og ifølge Turner måtte Jonas til slutt skrive under på en taushetserklæring på at han ikke skulle røpe detaljer ved den kommende sesongen videre.

Om Hivju har gjort det samme, vites ikke. Sammen med kona Gry Molvær Hivju gjester han «Lindmo» fredag klokken 21.35 på NRK.

Den åttende sesongen av «Game of Thrones» kommer på HBO den 15. april.