I en ny episode av podkasten «Ida med hjertet i hånden», åpner influenser og tidligere «Love Island»-deltaker Nora Haukland (24) opp om forholdet til Marius Borg Høiby (25).

Det var i september at Haukland bekreftet at hun hadde funnet lykken med kronprinsesse Mette-Marits (49) sønn.

I podkasten forteller hun at de to først kommuniserte gjennom Hauklands venninne, Karianne Vilde Wølner (28), noe som i hovedsak skjedde gjennom Instagram. Men Haukland fikk aldri noen melding fra Høiby – og tok til slutt det første initiativet og spurte om når de to skulle møtes.

Les også: Bekrefter romanse med kronprinsessens sønn

Samme dag fant det første møtet sted, der de kjørte motorsykkel og tilbrakte tiden sammen hjemme hos Høiby.

– Veldig kleint

Ifølge Haukland gikk det fort mellom henne og Høiby, da de raskt skjønte at det var noe mellom dem.

I juni ble de offisielt kjærester, og Haukland hadde allerede før dette blitt introdusert for kronprinsparet. Det skjedde imidlertid noe overraskende, deler 24-åringen i podkasten.

Saken ble først omtalt av Se og Hør.

Det første møtet med kronrpinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon (49) skjedde nemlig på 17. mai, da Høiby endte opp på sykehus etter at en Champagneflaske hadde eksplodert i hånden hans. Da de reiste tilbake til Hauklands leilighet, kom plutselig kronprinsparet inn balkongdøren.

Ettersom de to den gang var veldig tidlig i datingfasen, tror ikke Haukland de visste helt hvem hun var.

– Det første møtet var veldig kleint, men det var sikkert bare jeg som følte på det, sier hun i podkasten til Ida Fladen (36).

– Kjempenervøs

I podkasten legger ikke Haukland skjul på at hun var spent da hun skulle bli bedre kjent med kjærestens familie.

– I begynnelsen var jeg kjempenervøs, selvfølgelig. Jeg husker første gang vi skulle ha middag, og det var mye bestikk. Jeg skjønte ikke hvordan opplegget var, røper hun.

Med tiden har det derimot gått seg til, og 24-åringen trives godt med «svigers».

– Det er mye varme i dem, og mye kjærlighet. Jeg er veldig takknemlig bare, fordi det har vært veldig fint å bli kjent med dem. En veldig koselig gjeng å være med, sier influenseren.