- Jeg har hverken barn eller lite plass, men jeg har vært innestengt med eks-kjæresten min i flere uker enn det jeg egentlig har oversikt over, og det er heller ikke problemfritt, kan man si, sier Myhre i en Youtube-video med tittelen «Til alle det holder på å klikke for.»

Les også: Dette vil ikke «Bloggerne» at du skal se

I videoen sier Myhre videre at det ble slutt for noen måneder siden.

- Selv om det ble slutt før en fyr bestemte seg for å spise flaggermus i Kina, så er det fint og viktig å forsøke og stå sammen i en uvanlig situasjon, sier hun videre.

Myhre var en av de første bloggerne som fikk kjendis-status, og har de siste årene utvidet horisonten ved å blant annet gi ut bøker og podkast. Hun deltar ofte i offentlige debatter, og kan omtales som en samfunnsdebatant.

Les også: Derfor skjermer Linnéa Myhre kjæresten

I 2013 ble hun sammen med artisten Sondre Lerche, og det har vært massiv interesse rundt stjerneparet. De var likevel veldig opptatt av å skjerme forholdet så mye som mulig.

- Det er en grunn til at han holdes privat, og det er fordi vårt privatliv er noe eget. Det skal ikke eksponeres på den måten som veldig mange andre gjør. Og det respekterer jeg, sa Myhre til Nettavisen i fjor sommer, da hun ble presentert som en av de nye profilene i TV 2-serien «Bloggerne».