Gå til sidens hovedinnhold

Smith-ekteparet har begge gått nye veier utseendemessig

Se hva vi fant...

Superparet har begge fått nye hårsveiser siden vi så dem sist.

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Skuespilleraparet Jada Pinkett Smith (49) og Will Smith (52) har i en årrekke vært et av Hollywoods fremste superpar.

De siste årene har spesielt førstnevnte skapt flere overskrifter i pressen på grunn av hennes eget Facebook-talkshow, «Red Table Talk», hvor hun har dype og vanskelige samtaler med andre kjendiser.

Les også: Bjarne Brøndbo om det tøffe året: – Kanskje har vi hatt litt godt av det

Det var også under dette talkshowet hun innrømmet utroskap mot ektemannen for litt over et år siden og datteren deres, Willow Smith (20), avslørte at hun er polyamorøs. Polyamori betegner det å ha flere kjærlighetsforhold samtidig, som alle involverte kjenner og aksepterer.

Nå er det imidlertid verken skuespillerkarrieren eller talkshowet som skaper de store overskriftene rundt paret. De to debuterer nemlig begge på Instagram med nye hårsveiser.

- Det var på tide

Mens Will har latt alderen ta ham igjen, og nå kan bli sett med grått hår, har kona valgt en mer drastisk forandring.

Pinkett Smith avslører nemlig på Instagram at hun har barbert bort alt håret på hodet. Samtidig forteller hun til sine nesten elleve millioner følgere at det var datteren som fikk henne til å gå for den nye looken.

«Willow fikk meg til å gjøre det fordi det var på tide, men... 50-årene mine er i ferd med å bli guddommelige med dette barberte hodet» skriver hun til et bilde av seg og datteren.

Kommentarfeltet strømmer over av begeistring for 49-åringens nye sveis, og flere skriver at hun inspirerer dem til å gjøre det samme.

«Jeg lider av alopecia og fylte 50 i fjor. Du har gitt meg styrke til å gjøre det samme», lyder en av kommentarene. Alopecia areata, eller flekkvis hårtap, er en hudsykdom som forårsaker lokalt håravfall.

Les også: Gjør endringer i realityprogram etter at deltaker holdt overgrepssiktelse skjult

«Kidnapper» bestefaren i hysterisk video

Skuespiller Zac Efron (33) og lillebroren Dylan Efron (29) arrangerte denne uken et aldri så lite stunt med bestefaren sin.

I en video publisert på Zacs Instagram mandag, filmer brødrene at de «kidnapper» bestefaren fra sykehjemmet han bor på for litt kvalitetstid og fotballkamp.

Efron sniker seg rundt på sykehjemmet, stjeler med seg en ansatts ID-kort og triller bestefaren ut av sykehjemmet.

Se den hysteriske videoen under!

Bestefaren ser overhodet ikke ut til å syntes det er noe problem å bli «kidnappet» av barnebarna for EM-finalen og en flaske Coca Cola.

- La oss stikke herfra, sier han i videoen, før Efron triller ham gjennom sykehjemmet.

Les også: Olivia Jade reagerer på feilaktig omtale i nye «Gossip Girl» etter foreldrenes fengselsstraff

Ranet under filmfestival

Den glamorøse åpningen av årets filmfestival i Cannes bød på mange store moteøyeblikk, og gjennom hele festivalen har stjernene troppet opp på den røde løperen i elegante kreasjoner

En av dem var skuespiller Jodie Turner-Smith (34), som var der for å promotere sin nyeste film, «After Yang».

Torsdag kveld forrige uke bar 34-åringen en eksklusiv Gucci-kjole med matchende smykker fra det italienske motehuset.

Les også: Dette er kjendisenes planer for sommerferien

Det kan ha vært nettopp disse smykkene som var målet da noen brøt seg inn på rommet til Turner-Smith dagen etter.

Dette skal ha skjedd mens hun var nede for å spise frokost sammen med sin ett år gamle datter på luksushotellet The Marriot. Tyvene var derimot ikke klar over at smykkene fra Gucci var blitt levert tilbake umiddelbart etter premieren kvelden før, og derfor ikke befant seg på rommet.

Ifølge underholdningsnettstedet EW fikk de likevel med seg en del av Turner-Smiths personlige smykker, blant annet hennes mors giftering. Smykkene skal ha hatt en verdi på opp mot 10.000 euro.

Hos politiet

Søndag kveld bekrefter skuespilleren hendelsen med en Twitter-melding. Der skriver hun at hun har vært hos politiet i flere timer.

Umiddelbart etter hendelsen ble småbarnsmoren flyttet til et annet luksushotell. Sikkerheten rundt henne og datteren, som hun har med skuespillermannen Joshua Jackson, kanskje best kjent for sin rolle i «Dawson Creek», ble samtidig høynet.

Nå har det i følge det franske magasinet Nice-Matin blitt startet en etterforskning av saken. Så langt har de blant annet funnet ut at døren ikke viste tegn til å ha blitt dirket opp, noe som kan tyde på at tyvene fikk hjelp fra noen på innsiden.

Les også: Kristin Gjelsvik om morens alvorlige diagnose: – Er helt jævlig å være vitne til

Hør på Nettavisens podkast «Schendis» i sommer! Hele sesongen ligger ute der du hører podkast!