Lykken smiler for Petter Pilgaard (39) og Vendela Kirsebom (52). Nylig ble det klart at paret er forlovet etter at Petter gikk ned på kne på en reise i Sør-Afrika.

Men til ukebladet Se og hør innrømmer kjendisparet at den siste tiden har vært tøff.

De to har slitt med å få solgt en luksusbolig til 17 millioner kroner på Vinderen i Oslo og attpåtil har de kjøpt en ny leilighet til 25 millioner kroner på Frogner.

Midt oppi alt dette skulle paret også selge hver sine egne leiligheter som de satt på fra før av.

Les også: Petter og Vendela bladde opp 25 millioner på Frogner

– Et mareritt

I en periode hadde paret en leilighet til 17 millioner kroner de ikke ville ha, og var involvert i kjøp og salg av tre andre leiligheter.

Milliongjelden tårnet seg opp. Til ukebladet forteller paret at det hele ble for mye.

– Det har vært krevende måneder med tanke på kjøp og salg av hus. Ja, det har faktisk vært et mareritt. Da vi kjøpte på Vinderen, ble vi revet med, men skjønte fort at dette var litt langt unna alle fasiliteter vi bruker til daglig. Å skulle selge den leiligheten i tillegg til våre egne leiligheter samtidig har rett og slett vært utrolig slitsomt og veldig frustrerende, sier Vendela Kirsebom til Se og hør.

Det gjorde ikke saken bedre at det nye boligkjøpet ble avslørt før avtalen var i havn.

Les også: Petter og Vendela skal gifte seg: - Helt magisk

Salget av sine respektive leiligheter gikk imidlertid over forventning. Ifølge Dagbladet solgte Vendela Kirsebom sin leilighet på Frogner for 10,9 millioner kroner.

Petter Pilgaards 60 kvadratmeter store leilighet på Bislett gikk for om lag 5,3 millioner kroner, ifølge avisen.

Flytter sammen før jul

Prisen for boligen i Munthes gate på Frogner skal i utgangspunktet ha vært på 27 millioner kroner. Paret lykkes imidlertid å få prisen prutet ned til 25 millioner. Her har Petter og Vendela 180 kvadratmeter å boltre seg på.

Om alt går etter planen flytter de to inn i den nye leiligheten før jul.

– Vi gleder oss helt enormt til å flytte sammen. Det har vært tunge tak, men eventyret i Sør-Afrika har bare gitt oss enda mer energi og tro på framtiden, sier Petter og Vendela til Se og hør.

Paret har foreløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser.

Det var i mars 2019 det ble kjent at Kirsebom og Pilgaard skulle bli samboere. Nyheten kom da det ble kjent at TV-serien «Vendela + Petter» fikk en sesong to.

De to fortalte da at det å flytte sammen er stor livshendelse for paret.

– Dette er kanskje noe av det største vi kommer til å gjøre sammen, sa Vendela.

– Jeg har egentlig aldri trodd på evig kjærlighet, men dette er dama jeg ønsker å dele livet mitt med, sa Petter.