Se hvordan det blir kaos i villaen når deltagerne skal stemme over hvem av to deltagere som må reise hjem:

Årets sesong av «Ex on the Beach - Afterski» har til nå bydd på fest, moro, kjærlighet og intriger.

Torsdag blir det tårevått inne i villaen da den velkjente «padden» setter villaen på hodet, når den hiver ut ikke bare en, men to av deltagerne.

Det skaper fullt kaos i villaen da alarmen går, og deltagerne skal stemme over hvem av Ulrik Giske og Victoria Hammer som må forlate villaen.

- Vi skjønte ingenting, jeg trodde det var en eks som skulle komme inn. Men så kommer ansiktene til Ulrik og meg opp på skjermen, det var veldig rart, sier Hammer til Nettavisen.

Les også: Trekantdramaet på «Ex on the Beach – Afterski» fortsetter: – Vi er ikke venner lenger

Til slutt er det Hammer som trekker det korteste strået og må pakke tingene sine. Det vekker fram en sterk reaksjon hos Mario Riera (22), som Hammer har hatt en flørt med inne i villaen.

- Mario ble kjempelei seg stakkar, han gråt jo mer enn meg. Det var veldig vondt å måtte reise fra han, sier Hammer.

Les også: «Ex on the Beach – Afterski»-Yasmine reagerer sterkt på TV-bildene: – Manipulerer hendelsesforløpet

TRE nye ekser inn i sirkuset

Men Hammer er ikke den eneste som må forlate fjellheimen. Også Marius Forodden (22) blir sendt ut av «padden» i kveldens episode.

Det skjer rett etter at han hadde fått inn eksen, Karoline Bjørgvik Holm (24).

- Det var gøy å få være med og få et lite avbrekk fra korona. Så en tur til Hemsedal i noen dager for å feste, det var helt perfekt, forteller Forodden til Nettavisen.

Også Marielle Trældal (22), dukker opp i kveldens episode, som eksen til Marius Hammer (24). De to var med i høstens sesong av «Singletown».

Paret holdt ikke gjennom prøvelsen, men til Nettavisen forteller Trældal at det var bare hyggelig å se eksen igjen, og at de to er veldig gode venner den dag i dag.

Les også: «Ex on the Beach»-Victoria brøt sitt eget løfte bare timer inn i innspillingen: – Jeg klarer jo ikke å kontrollere meg

- Det var godt å se Marius igjen, vi er veldig glade i hverandre, så det var bare hyggelig. Men vi er bare venner nå, jeg liker han best som en venn.

Trældal sier selv at hun ikke vil ha noe problem om eksen finner seg noen andre inne i villaen.

- Det bryr jeg meg ingenting om. Men det kommer jo litt an på jenta også, jeg vil han bare det beste, forteller Trældal til Nettavisen.

Les også: Bryter ut i full krangel i «Ex on the Beach - Afterski» – virkeligheten var en helt annen

Gjør comeback

Helt i sluttminuttene dukker også en gammel kjenning opp. Cristian Brennhovd (22) gjør comeback i årets sesong, og kan love seerne at han vil skape god TV de neste ukene.

- Det blir mye mer drama, veldig mye kropp og veldig mye sex når jeg kommer inn i villaen. Det virker som jeg setter i gang en maskin når jeg kommer inn der, forteller Brennhovd til Nettavisen.

- Jeg hadde sittet lenge alene på et hotellrom da jeg kom inn, så jeg var smellkåt og det tror jeg smittet litt over på de andre også. Det er jo «Ex on the Beach», så det er gøy å lage litt helvete, legger han til.