I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Skuespiller Sofia Vergara (48) var fra 2012 til 2014 forlovet med forretningsmannen Nick Loeb (45), og da de fremdeles var sammen frøs de ned embryoer i tilfelle de en gang i fremtiden ville ha barn sammen. De ble derimot aldri brukt.

Et embryo er en betegnelse på et foster i tidlig stadium av svangerskapet, ifølge Store Medisinske Leksikon.

Les også: T.I og kona anklages for overgrep og kidnapping

Forholdet skulle ikke vare, og etter at forlovelsen ble brutt har de i flere år kranglet om retten til de nedfryste embryoene. Opprinnelig skal de to ha inngått en avtale om at all fremtidig bruk skal godkjennes av dem begge, men Loeb har kjempet for å kunne bruke dem mot Vergaras vilje.

Misfornøyd etter avgjørelsen

Denne uken fikk derimot Vergara medhold i retten, og den opprinnelige avtalen – der det trengs skriftlig samtykke fra begge parter ved bruk av embryoene, forblir, ifølge People.

Dette er Loeb svært misfornøyd med, og etter at retten kom med sin vurdering var han tydelig misfornøyd.

– Det er trist at Sofia, som er troende katolikk, med vilje ville skape babyer bare for å drepe dem, sier forretningsmannen.

Han har de siste årene gjort mye for å vinne saken, og prøvde blant annet å søke om en endring i loven i Louisiana.

Les også: Khloé Kardashian (36) anklages nok en gang for bilderedigering – skylder på kameralinsen

Kim Kardashian beholder huset

Flere amerikanske medier har spekulert i hvordan formuen til Kim Kardashian (40) og Kanye West (42) skal fordeles nå som deres veier skilles, og nå hevder TMZ å sitte på fasiten.

Ifølge en av kjendisnettstedets kilder har nemlig eksparet kommet til enighet om at det er Kardashian som får beholde deres eksklusive hjem – som er i Hidden Hills i Los Angeles.

Les også: Tomine Harket avslører ADD-diagnose

Det er West som har designet huset, men likevel skal de to ha blitt enige om å gi deres fire felles barn stabilitet i en vanskelig situasjon. Ettersom Kanye West tilbringer mye tid på ranchen sin i Wyoming, er det dermed mest naturlig at Kim Kardashian blir boende i det enorme huset de har delt.

Om rapperen blir boende fast i Wyoming, eller om han finner seg en bolig i nærheten av barna, er enda ikke kjent.

Les også: «Hemmelig» e-post avslører bekymring rundt hertuginne Meghan: – Hun mobber ansatte