*Nettavisen* Livsstil.

Sofie Karlstad brakk kragebeinet under Paradise Hotel-innspilling

Paradise Hotel 2019

Sofie Karlstad skulle filme en liten snutt til «Paradise Hotel», men endte med å knekke kragebeinet ved et uhell.

25.02.19 18:06

COSTA CAREYES, MEXICO (Nettavisen): Nede langs solkysten av Mexico er allerede innspillingen av årets «Paradise Hotel»-sesong i full gang. Tolv håpefulle deltakere har allerede sjekket inn på hotellet hvor de blir overvåket til alle døgnets timer, og kjemper med nebb og klør om hovedpremien på 500 000 kroner.

Før alle deltakerne kom seg inn på hotellet, utspilte det seg imidlertid et drama i kulissene.

Les alt om Paradise Hotel her!

Klikk på bildet for å forstørre.


Skulle leke trillebår

Planen var enkel nok. Karlstad og Andreas Haukeland skulle spille inn en sekvens i forkant av programmet, hvor han løp med henne som en trillebår bortover stranda.

Se hvordan det skjedde i videoen øverst i saken!

Klikk på bildet for å forstørre.

SKADET: Det gikk galt for Sofie da hun og Andreas skulle leke trillebår på stranda i Mexico. 

Det gikk greit en stund, men så fikk Andreas for stor fart, og plutselig mistet han balansen og falt over Sofie i strandkanten.

- Andreas skulle jo løfte meg, men han har ikke trent så mye. Vi springer bortover, og plutselig hører jeg han skrike bak meg at «nå detter vi», og så falt jeg med han trykk over meg, forteller Karlstad til Nettavisen.

I fallet knakk kragebeinet hennes.

- Jeg lå der, og kjente at all livsgnisten forsvant. Jeg forsto med en gang at jeg hadde knekt kragebeinet. De andre trodde jeg tulla da jeg sa det, men jeg har knekt det før, så jeg skjønte hva som hadde skjedd, sier hun.


Redd for hjemreisen

- Det første jeg tenkte var at jeg ble nødt til å reise hjem igjen, og reise hele veien på 30 timer, med full bagasje og brukket kragebein. Det hadde vært så utrolig kjipt, sier hun.

Karlstad forteller at hun ikke ble redd, ettersom hun skjønte hva som skjedde. Men, hun fikk likevel en sterk reaksjon.

- Jeg gikk helt i sjokk, men jeg kjente ingen smerte fordi kroppen bearbeidet det så godt. Jeg lå i strandkanten i en halvtime før jeg reiste meg, og det var først da jeg sto oppreist at smerten kom. Da ble jeg svimmel, kvalm og hele pakka, sier hun.

På grunn av beliggenheten til innspillingen tok det en stund før hun kom seg til legevakta. I bilen måtte de også holde rolig fart, så Karlstad fikk først behandling to timer senere.

Fremme på legevakta fikk hun bekreftet at det var et brudd. Hun er likevel fast bestemt på at bruddet ikke skal legge noen demper på oppholdet hennes inne på hotellet, og hun tror ikke det vil være en ulempe.

- Jeg skal bruke dette til min egen fordel. Jeg tenker at man er ganske kynisk om man sender hjem noen med et handikap. Dessuten er det sjelden jeg fester hardere enn å sitte i sofaen med et par tequila under bordet uansett, så dette går nok fint, sier hun.

Gikk du glipp av disse?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag