Nesten én måned etter at programleder og TV-profil Marte Bratberg (33) la ut leiligheten sin for salg, er den solgt. Det avslører hun i podkasten «Janka og Marte», som hun har sammen med venninnen Janka Polliani (43).

– Jeg har solgt leiligheten vår, men det var litt av en opplevelse, sier Bratberg i podkastepisoden.

Les også: Leilighetssalg satte fart på ryktene om brudd: Dette svarer hun

Leilighetssalget ble nemlig noe utenom det vanlige for TV-profilen.

Midt under innspillingen av TV-programmet «Kåss til kvelds», som hun gjestet for tre uker siden, rant budene inn. I podkasten forteller Bratberg at det bød på problemer for innspillingen.

Måtte avbryte TV-innspillingen

Det var samboeren som fikk ansvar for å håndtere budene mens Bratberg var på NRK-innspillingen. Men hun hadde ikke regnet med at boligsalget skulle forstyrre det populære talkshowet.

Plutselig kom budene på løpende bånd midt under innspillingen, og sendingen måtte avbrytes flere ganger fordi Bratbergs telefon ikke sluttet å ringe.

– Budrunden har begynt mens vi sitter i studio. Det var litt flaut, det var jo publikum der og alt, sier 33-åringen i podkasten.

Les også: Janka og Marte utleverer seg selv for følgerne, men dette nekter de å dele

Bratberg og samboeren krevde 9,8 millioner kroner for leiligheten, men det var ingen av budene som samsvarte med taksten.

Etter flere avbrytelser av samboeren for å diskutere parets økonomiske fremtid, ventet det derimot en gladnyhet etter innspillingen.

De hadde fått et passende tilbud, og dermed var Grünerløkka-leiligheten solgt.

Bratberg avslører imidlertid ikke hva leiligheten ble solgt for, men ifølge megleren ble den solgt til prisantydning.

Nettavisen har vært i kontakt med Marte Bratberg som ikke ønsker å kommentere utover podkastens innhold.

Leter etter drømmehjemmet

Det betyr at Bratberg, samboer, og sønn er på flyttefot. Men førstnevnte har ingen peiling på hvor de skal flytte.

Letingen etter et nytt hjem for trioen er for alvor i gang, men ifølge «God Kveld Norge»-programlederen har de ikke funnet drømmehjemmet ennå.

Tiden i Grünerløkka-leiligheten ble knapp for Bratberg og familien. Paret kjøpte leiligheten i april 2021 for 7,8 millioner kroner og brukte hele fjor høst på å totalrenovere leiligheten.

– Den leiligheten var ikke for oss. Vi skal et annet sted, sier 33-åringen i episoden.

Sist gang brukte Bratberg og hennes ikke navngitte samboer lang tid på å finne den ideelle leiligheten, noe hun håper de unngår denne gangen.

I en tidligere podkastepisode sa programlederen at hun og familien trengte mer plass, men utelukket å flytte ut av byen for det.