Dette er Nettavisens nye spalte hvor du får et innblikk i kjendisenes sommerminner, hvordan de ferierer, samt noen gode ferietips. Nettavisen ønsker deg en god sommer!

Vi har tatt en sommerprat med realityprofilen Hedvig Sophie Glestad (30) som forteller om sine sommerplaner, og om sitt mest dramatiske sommerminne.

Hva er årets sommerplaner og hvem skal du tilbringe sommeren med i år?
– I år blir det en del festivaler, blant annet Palmesus og Slottsfjell. I tillegg blir det Vidar Villa og Postgirobygget konsert! På slutten av ferien blir det kanskje Lofoten eller en liten utenlandstur før ferien er over.

Beste sommerminne?
– Åååh det er så mange, men de beste sommerminnene er fra hytta til venninnene mine, koselige middager i solnedgangen og beachparty. Klarer ikke plukke ut ett spesifikt minne.

Verste sommerminne?
– Båten kjørte rett på et skjær, det strømmet på med vann inn i båten og helvete var løs.

Les også: Sommerpraten: Guro Fostervold Tvedten (47)

Norgesferie eller utenlandsferie?
– Ja, takk begge deler! I år ser det ut som at det blir mest norgesferie, men du skal ikke se bort i fra at jeg hopper på en spontantur til Frankrike eller Hellas litt på tampen.

Hytte, båt eller camping?
– Helt klart hytte!

Strand eller by?
– Strand så lenge det er by i nærheten, om det er lov å si? Jeg klarer ikke velge, jeg får helt mark i rumpa og klarer ikke å ligge helt stille på en strand hele sommeren.

Hva er ditt aller beste ferietips?
– Hmmm… KOS DEG! Vær glad og positiv.. husk at dagene går dødsfort og POFF, så er det vinter.. så nyt!

Hva pakker du alltid med deg i bagasjen på ferie?
– Hva er det jeg ikke pakker med? Pakker ALT og har alltid overvekt. Ops.

Hva er din favoritt sommersnack?
– Det må bli vannmelon, og alt av is.

Beste sommerlåt?
– Hmm. Akkurat nå digger jeg «SØR-AFRIKA» med Beathoven, Capow x 2G! Men om jeg skulle valgt en klassiker, kanskje «Het» med Björn Rosenström.

Det diggeste å slenge på grillen er …
– Nakkekoteletter… Men nå er det ikke innafor lenger kanskje? Så blir ostepølse! Nei, gris det også.. Hmmm ja, sorry blir de to.

En overvurdert sommergreie er …
Grilling i parken! Altså: ikke toalett, lite vind og maur overalt. Og ingen bading? Og ofte må man sitte på pledd og uten stol. Så jeg er rett og slett ikke så fan.

Her kan du lese mer av «Sommerpraten» med flere kjendiser!