Dette er Nettavisens spalte hvor du får et innblikk i kjendisenes sommerminner, hvordan de ferierer, samt noen gode ferietips. Nettavisen ønsker deg en fortsatt god sommer!

Vi har tatt en sommerprat med influenser og tidligere «Love Island»-deltaker Nora Haukland (24) som mener at det beste ferietipset er å leve i nuet og at grilling er en oppskrytt sommeraktivitet.

Hva er årets sommerplaner og hvem skal du tilbringe sommeren med i år?
– I år har jeg og jeg skal fortsette å tilbringe sommeren med en håndfull gode mennesker som liker å finne på sprell, være spontan og å bli kjent med nye folk! Det er sommeren det!

Beste sommerminne?
– Det har rukket å bli litt i år. Når jeg tenker etter så må det være nattbading i Vågå, hvor vannet er så turkis at det ser ut som er filter. I Vågå møtte vi også kunstneren Kjell Erik Killi Olsen, og var så heldig å få feiret hans 70 årsdag sammen med han i hans historiske villa. For et nydelig menneske. Han har siden den dagen inspirert meg så mye.

– Jeg har også begynt å øvelseskjøre på motorsykkel. Første turen er et veldig varmt minne, det var solnedgang og varmt i luften.

Verste sommerminne?
– Jeg kommer ikke på noe. Jeg er så heldig at jeg automatisk fortrenger regnfulle og dårlige dager så det blir mer plass til det gode!

Norgesferie eller utenlandsferie?
– NORGESFERIE. I år har jeg investert ferien min på å oppleve Norge istedenfor å reise utenlands. Vi lever jo i et paradis!

Hytte, båt eller camping?
– Det må bli hytte. Helst hytte med båt ;)

Strand eller by?
– I år er det bygder, fjære og kai.

Hva er ditt aller beste ferietips?
– Mitt beste ferietips er å leve i nuet, legg vekk telefonen og være spontan. Bytt fra å scrolle på sosiale medier til en god bok. Du vil ha mer energi og plass til å komme deg opp og ut i verden. Jeg blir irritert av telefonavhengighet!

Hva pakker du alltid med deg i bagasjen på ferie?
– En skrivebok. Jeg liker å manifestere og skrive ned idéer. I ferien har man ekstra tid til seg selv og sine egne tanker, så plutselig dukker det opp noe gull i tankene.

Hva er din favoritt sommersnack?
– Akkurat nå har jeg dilla på ananas på boks.

Beste sommerlåt?
– Scarlet Pleasure - What A Life

Det diggeste å slenge på grillen er …
– Jeg tror jeg er den eneste som ikke er så glad i grilling. Men er det noe jeg syns var sykt digg på grillen så er det laks. Laks med agurksalat og rømme, nam!

En overvurdert sommergreie er …
– Det må vel bli grilling for meg, da. Og jo, festival. Festival er gøy om jeg kan sitte, men litt overdrevet (er det lov å si)?

Her kan du lese mer av «Sommerpraten» med flere kjendiser!