Influenseren, som for tiden er aktuell med sin deltakelse i «Farmen kjendis», åpner opp til VG om bruddet med ekskjæresten Kasper Kristoffersen, samt ryktene som har spredt seg.

Les også: Sophie Elise avslører detaljer om singellivet: – Takler det bedre enn jeg trodde

Isachsen forteller blant annet at det skjedde mye det siste halvåret hun var sammen med ekskjæresten. Mye fram og tilbake, hvor det ble slutt og paret ble sammen igjen, før begge var klar over at var «veldige ferdige» som kjærester.

Les også: Oppvaskmøte i første episode av «Farmen kjendis»: – Skulle ønske jeg klarte å holde tårene inne

– La alle kortene på bordet

– Da jeg kom ut, uavhengig av hva som skjedde der, var det over med en gang. Da brukte jeg mange uker og måneder sammen med Kasper. Vi la alle kortene på bordet om alt som hadde vært i vårt forhold. Og det gjør jo at vi i dag har respekt og forståelse for hverandre, forklarer hun om tiden etter at hun kom ut fra «Farmen kjendis».

Les også: «Farmen»-Tonje avslører forhold på Instagram

I sommer verserte det rykter om at Isachsen og Dreyer fra «Norges tøffeste» hadde noe på gang, etter at en video sirkulerte i sosiale medier. Der kunne man se Sophie Elise sitte på fanget til Dreyer, som også var deltaker på «Farmen kjendis».

– Jeg vet at det er rykter om oss, og hvis man lurer på hva som skjedde på «Farmen», så får man bare se på «Farmen» da. Det kommer jo der, sier hun.

Visste det første dag

Videre ser 27-åringen tilbake på tilværelsen i reality-programmet som en fin opplevelse, og Isachsen forklarer at hun merket store endringer i livet sitt på dag én av «Farmen».

Det var da hun ifølge seg selv bestemte seg, og visste, at nå var det over mellom hun og Kristoffersen. I tillegg visste influenseren at hun også skulle flytte med en gang hun kom hjem igjen.

Les også: Sophie Elises formue mer enn halvert i fjor