Det er tilsynelatende aldri en kjedelig hverdag for influenseren Sophie Elise Isachsen (26). I juni var hun ferdig med innspillingen av den kommende sesongen av «Farmen kjendis», som er å se på nyåret, og siden den gang har hun gått gjennom et offentlig brudd, kjøpt seg ny leilighet og fått en helt ny jobb.

I disse dager er Isachsen endelig på plass i sin nye 128 kvadratmeter store leilighet på Frogner. Influenseren har tidligere bekreftet overfor Nettavisen at fireromsleiligheten kostet henne 13 millioner.

Les også: Ben Affleck skryter kjæresten opp i skyene etter gjenforeningen

– Hadde våre utfordringer

Det var som nevnt kort tid etter «Farmen»-oppholdet at sjokknyheten om at Isachsen og kjæresten Kasper Kristoffersen gikk fra hverandre etter nesten fem år sammen kom. Kjæresten og samboeren har har vært å se mye å se i influenserens sosiale medier opp gjennom, og også i noen episoder av TV 2-serien «Bloggerne».

De var et par siden 2017, og bodde sammen i et rekkehus på Ellingsrud. Etter bruddet ble offisielt fortalte Isachsen i en åpenhjertig video på sin YouTube-kanal at hun fortsatt er glad i eksen og at hun setter pris på de årene de hadde sammen.

– Men vi har selvfølgelig hatt våre utfordringer, og de utfordringene kom vi oss dessverre aldri helt gjennom, men det har vært veldig mye annet vi har hatt som har vært fint, sa hun gråtkvalt til kameraet den gang.

Les også: Aksel Hennie åpner opp om intime detaljer: – Var ikke moden nok

Samtidig ble det avslørt i videoen at hennes personlige assistent, Karine Kristoffersen, som for øvrig er eksens lillesøster, valgte å avslutte arbeidsforholdet deres etter bruddet. Ifølge Isachsen er søket etter en ny assistent i full gang.

Viser frem leiligheten

Mandag ettermiddag publiserte Isachsen en etterlengtet leilighetsomvisning av sitt splitter nye bosted.

Se video av Sophie Elises nye drømmeleilighet:

I den nesten 22 minutter lange YouTube-videoen, hvor seerne får rom for rom presentert, får man også innblikk i mye mer enn selve leiligheten. Hun letter på sløret om både singeltilværelsen og den nye programlederjobben.

I videoen deler hun sine tanker om rekkehuset hun tidligere bodde i, og sier at hun ikke trenger en fysisk påminnelse om stedet de delte som samboere.

– På en måte vil jeg bare ha huset bort fra livet mitt, fordi jeg har så mange minner med plassen.

Med hånden på hjertet sier hun at vil huske minnene i både hjertet og hodet sitt.

Etter planen skal influenseren bo alene i sin nye leilighet, til en barndomsvenninne av henne flytter inn på gjesterommet i en midlertidig periode.

En ny start

I starten av «house tour»-videoen blir også Isachsens retur som brunette fort et tema. Hun forteller at hun har latt seg inspirere av blant andre Lindsay Lohan og Miley Cyrus, og sier at den nye hårfargen representerer en endring i livet hennes.

– Jeg prøvde å signalisere for meg selv at nå er det noe nytt som skal skje. Jeg er ferdig med et nesten fem år langt forhold, og et liv i rekkehus utenfor byen.

Videre åpner hun seg opp om tilvenningen fra å være i et femårig forhold til å bli singel. Der har hun overrasket seg selv.

– Det virker sikkert som at jeg er veldig positiv, og jeg tror nok på mange måter at jeg har taklet bruddet bedre enn jeg selv noensinne tenkte jeg kom til å gjøre, selv om det er opp og ned, sier Isachsen i videoen.

Les også: Ronny Brede Aase og Tuva Fellman letter på sløret om den nye tilværelsen

Dette er første gang hun bor for seg selv som singel. Hun røper også at det er ingen gutter eller jenter som løper ned døren hennes, og det forteller hun at føles helt greit.

– Jeg er veldig glad for at jeg føler meg selvstendig og bra i dette livet.

Sophie Elise Isachsen har foreløpig ikke har svart på Nettavisens henvendelse.