Det er ingen tvil om at influenser Sophie Elise Isachsen (27) og fisker og «Norges tøffeste»-vinneren Isak Dreyer (28) har funnet tonen inne på «Farmen kjendis»-gården denne sesongen.

I ukesvis har romanseryktene svirret rundt de to, og en rekke hendelser på gården har bidratt til å styrke rykteflommen.

Les også: TV 2 gir Sophie Elise intervju-nekt etter romantiske bilder

Blant annet har Isachsen og Dreyer blitt filmet både arm i arm og i samme seng – noe som har ført til at en av sesongens store snakkiser er hva som egentlig skjer mellom de to.

Innrømmer følelser

Både Isachsen og Dreyer har vært hemmelighetsfulle rundt relasjonen dem imellom, men forrige uke fikk seerne et lite innblikk i det som potensielt er en blomstrende romanse.

I tirsdagens episode blir imidlertid relasjonen mellom de to enda mer klar når influenseren kommer med en innrømmelse.

Les også: Pakker sakene sine og raser etter «Farmen»-valg: – Fikk ikke med meg hva som egentlig foregikk

Under en samtale med meddeltakerne Øyunn Krogh (26) og Adam Ezzari (23), forteller nemlig en åpenhjertig Isachsen at hun har fått følelser for fiskeren fra nord.

– Jeg har følelser for Isak, forteller hun.

Krogh har nemlig blitt storbonde og tatt med seg Isachsen som hjelper inn i storbondehuset, men Isachsen ønsker derimot ikke å tilbringe nettene uten Dreyer.

– Jeg synes det er vanskelig å ikke sove med ham. Så jeg lurer på om jeg skal være hjelperen din og sove der, eller vil du ha en annen hjelper om jeg sover en annen plass, spør hun storbonden.

Nettavisen har vært i kontakt med Isachsen, som ikke ønsker å kommentere saken ytterligere. Dreyer har ikke besvart Nettavisens henvendelser.

– Passer på at ingenting usømmelig skjer

Som nevnt fikk seerne endelig et lite innblikk i relasjonen mellom Isachsen og Dreyer forrige uke, da de to lå i sengen og småpratet på gården.

Les også: Avslører «skjulte» beskjeder fra kjæresten under «Farmen»-oppholdet

Mens de to lå under dyna, med Heine Totland (51) i en seng ved siden av, snakket de tre om hvor heldige de er og hvor fint de har det på gården.

– Jeg kjeder meg ikke i det hele tatt. Jeg ligger i senga med deg (Dreyer, red.anm.) og det elsker jeg, du (Totland, red.anm.) er her, og det synes jeg er koselig. Jeg ville ikke vært noen andre steder nå enn akkurat her, sier Isachsen før Totland skyter fleipende inn:

– «Pappa-Farmen» her sitter og passer på at ingenting usømmelig skjer - og mislykkes.

Også Dreyer innrømmet til kamera, dog relativt ordknapp, at han og Isachsen har fått en god tone inne på gården.

– Jeg liker Sophie godt, hun er en trivelig jente og vi kommer godt overens. Først skulle man trodd at vi er veldig forskjellige, men vi er egentlig ganske like på mange vis. Vi har det fint, sier han.

Les også: Reagerer på TV 2-gjenbruk: – Skaper en kjendis og utnytter det kommersielt

Dårlig bevart hemmelighet

Relasjonen har heller ikke gått ubemerket blant de andre deltakerne på gården.

Totland sa i den samme episoden forrige uke at forholdet mellom Isachsen og Dreyer er «en dårlig bevart hemmelighet».

– De tror jo fortsatt at ingen skjønner noe, men alle skjønner hva som foregår. Dette er god, gammel bonderomantikk. En skikkelig gårdsromanse mellom drengen og budeien. Det er nydelig.

Les også: Helomvending i retten etter «Farmen»-fest: Aktor ber om frifinnelse av Nils Kvalvik

Øyunn Krogh sier også i tirsdagens episode at det var ikke noe sjokk for henne at Isachsen innrømmet følelsene for Dreyer.

– Jeg har fått lov til å være en av Sophies nærmeste her på gården, så det at hun forteller at hun har fått følelser for Isak er ingen bombe for meg.

Også Niklas Baarli (32) har tidligere i sesongen kommentert forholdet mellom de to.

– Sophie og Isak har et veldig fint forhold. Jeg vet ikke om de er flørtende eller om de er blitt søsken? Det er helt umulig å si, men jeg tror kanskje at de er på flørter’n, sa han tilbake i uke to.