Denne uken gjester Sophie Elise Isachsen (27) podkasten «Ida med hjertet i hånden», der hun for første gang snakker om hva som skjedde da hun deltok i «Farmen kjendis» og fant tonen med Isak Dreyer (28) – mens hun hadde kjæreste.

I podkasten forteller influenseren at hun aldri så for seg at hun kom til å møte noen andre før hun reiste inn på realitygården – men hun legger ikke skjul på at det ikke tok lange tiden før hun innså at hun trengte litt endring i livet.

Les også: Sophie Elise åpner opp om «Farmen»-ryktene

– Jeg har aldri vært utro eller i nærheten av utro før det skjedde, det tenkte jeg ikke var noe jeg kunne gjøre, sier hun.

Sophie Elise Isachsen har foreløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser.

– Veldig egoistisk

Tidligere har Isachsen fortalt at det sekundet hun ankom «Farmen»-gården innså at hun måtte gjøre det slutt med kjæresten så fort hun kom hjem. Det gjentar hun også overfor programleder Ida Fladen (36) i podkast-episoden:

– Da sa jeg til de andre at når jeg kommer ut så må jeg flytte, jeg skal farge håret brunt, og jeg må også bli singel.

Les også: «Bloggerne»-profilen skjulte spillegjeld for kona i to år – nå avslører han summen

Videre forteller hun at hvis denne «åpenbaringen» hadde skjedd i det virkelige liv, og ikke under en realityinnspilling, ville hun gått gjennom tankeprosessen sammen med ekskjæresten.

Det lot seg imidlertid ikke gjøre, da de to var fra hverandre.

– Det hadde vært den ryddige og bra måten å gjøre det på, men det er ikke alltid man som menneske gjør de ryddige og riktige tingene, sier hun, og legger til at hun var så innstilt på at hun trengte en endring i livet at hun valgte å følge følelsene sine og finne ut hva som kunne oppstå med Dreyer.

– Jeg var veldig egoistisk, for jeg tenkte ikke på noen andre enn meg selv, forklarer 27-åringen ærlig i podkast-episoden.

Ny flørt

Da Isachsen kom hjem fra «Farmen» gjorde hun som hun sa hun skulle, og gjorde det slutt med Kristoffersen.

Romansen med Dreyer fortsatte på utsiden, men forholdet skulle derimot ikke vare. Etter mye frem og tilbake gjorde de det slutt for godt i sommer, og 27-åringen har nå gått videre.

Da Isachsen ankom Aschehougs hagefest i august kunne hun nemlig avsløre en ny flørt overfor Nettavisen, men hun avslørte ikke hvem den utvalgte var. Se og Hør publiserte senere flere romantiske bilder av Isachsen og Ludvik Blunck (25) – sønnen til Guri Schanke (60) og Øivind Blunck (71).

De to er fortsatt i en relasjon, men de er ikke offisielt kjærester. I podkasten har hun bare fine ord å si om Blunck:

– Han er veldig smart, kul, rolig og morsom, sier Isachsen.