RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sophie Elise med åpenhjertig nyttårshilsen

Julen er en tid for så mye, men ideelt sett: glede. For meg ble denne julen annerledes da jeg for litt siden havnet i en tung depresjon og knapt har orket gå ut fra mørket og sengen. Og det eneste jeg klarte å se var det perfekte livet "alle andre" presenterte på sosiale medier, og jeg klarte ikke legge ut noen ting, jeg hadde ingenting å vise verden uansett. Jeg har i flere år fått høre hvor sterk og tøff jeg er, som tør å si meningen min høyt i det offentlige. Jeg er stolt av det jeg har gjort, men det har vært barnemat sammenlignet med å være deprimert. Jeg fortjener å ha det bra. DU fortjener å ha det bra. Jeg har sånn respekt for, og heier på dere som tør å ta tak i psyken deres. Det er den tyngste kampen man kan ta. Dere er ekte hverdagshelter og inspirer meg masse. ❤️ god jul og godt nyttår, spesielt til dere som våkner opp og legger dere med klump i magen - jeg hater når folk sier "det blir bedre", men det blir jo faktisk det, men du må kjempe for det. Jeg tror lykke er verdt den harde kampen.

Et innlegg delt av Sophie Elise (@sophieelise) Des. 29, 2017 at 8:54 PST

Sist oppdatert:
- Det eneste jeg klarte å se var det perfekte livet «alle andre» presenterte på sosiale medier.

En snau uke før julaften skrev blogger Sophie Elise (23) at hun kom til å ta rundt en ukes pause fra alt av sosiale medier.

- Dette er noe jeg har tenkt på lenge, men jeg har ikke turt. Jeg har innsett at noe av det tøffeste, vanskeligste og modigste en person kan gjøre er å ta tak i sin egen psyke og helse, å bare kjøre på kommer "enkelt" for meg, men å faktisk ta en pause er vanskelig, skrev hun på bloggen 19. desember, dagen etter at hun fylte 23 år.

Les også: Her er semifinalistene i Vixen Influencer Awards 2017

Ti dager senere deler hun nå en åpenhjertig nyttårshilsen med hennes 362.000 følgere på Instagram.

- Julen er en tid for så mye, men ideelt sett: glede. For meg ble denne julen annerledes da jeg for litt siden havnet i en tung depresjon og knapt har orket gå ut fra mørket og sengen. Og det eneste jeg klarte å se var det perfekte livet "alle andre" presenterte på sosiale medier, og jeg klarte ikke legge ut noen ting, jeg hadde ingenting å vise verden uansett, skriver 23-åringen.

Les også: Dette tjente toppbloggerne i 2016

Hun beskriver videre det som har vært en tung tid.

- Jeg har i flere år fått høre hvor sterk og tøff jeg er, som tør å si meningen min høyt i det offentlige. Jeg er stolt av det jeg har gjort, men det har vært barnemat sammenlignet med å være deprimert.

Toppbloggeren roser også dem som tør å ta grep om egen psyke.

- Dere er ekte hverdagshelter og inspirerer meg masse. God jul og godt nyttår, spesielt til dere som våkner opp og legger dere med klump i magen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere