Bloggerne Sophie Elise og Kristin Gjelsvik havnet i munnhuggeri i forrige uke, etter at førstnevnte postet et innlegg om at hun hadde tatovert hårstrå bak øret (innlegget er nå slettet).

Det fikk begeret til å renne over for Gjelsvik som omtalte Sophie Elise som «Norges farligste forbilde».

- Nå er jeg lei, Sophie Elise, av at du har fått lov til å være åpen om alle inngrepene dine i mange år uten at det blir slått ned på. Jeg har respektert deg som menneske og det bra du gjør, men jeg har fått nok av deg etter at du i ditt siste blogginnlegg forteller leserne dine om et annet kompleks: at hodebunnen din vises, startet Gjelsvik i en videoblogg.

Toppblogger Sophie Elise svarte med å legge ut et bilde på Instagram med bildeteksten:

- God helg fra Norges farligste forbilde.

Nå har NRK-programleder Fredrik Solvang kalt inn til debatt mellom de to bloggerne.

- Norges farligste forbilde

- Aldri lest en blogg i ditt liv, sa du? Bryr deg midt i ryggen, sa du? La meg bevise for deg hvorfor du likevel vil bli engasjert tirsdag i på NRK1 kl 21.20. Er Sophie Elise Norges farligste forbilde?, skriver Solvang på Twitter.

Vedlagt i tweeten hadde også NRK-journalisten også lagt ved en montasje av seg selv og de to kommende debattantene.

Sophie Elise har tidligere vært åpen om sine kirurgiske inngrep, blant annet lepper, nese og pupper, og i august skrev hun i et blogginnlegg hvordan hun klagde over at silikon-puppene var alt for harde.

I januar annonserte hun så at hun skulle fjerne silikonet, men det er altså bloggerens valg av å «fylle» inn de åpne hud-områdene bak ørene som har fått Gjelsvik til å reagere.

- Bergenser, sur og høygravid

Gjelsvik publiserte på kvinnedagen en story på Instagram-profilen sin, hvor hun blant annet tok opp hvordan kvinner stadig blir «påminnet» at de ikke er bra nok når de går inn på Instagram.

- Vi blir presentert for et kroppsideal som ikke går an å oppnå uten en form for kosmetisk behandling eller plastisk kirurgi. Så har vi influensere som ikke har noe problem med å snakke om komplekser de har og som de har gjort noe med, sa Gjelsvik.

Dette fikk Sophie Elise med seg, og den TV 2-aktuelle bloggeren tok storyen som et stikk til seg selv.

- Jeg fikk ikke helt med meg hva hun sa, hun er bergenser, var sur og hun er høygravid. Vær så snill og bruk tiden din på noe annet, sa Sophie Elise i en podcast.

Deretter begynte snøballen å rulle, og mandag kveld kommer antakeligvis klimakset da de to bloggerne skal møtes i «Debatten».