Se hva Sophie Elise svarte på spørsmålene om romansen med Isak Dreyer:

MESH (Nettavisen): Hele Norge har de siste månedene vært vitne til influenser Sophie Elise Isachsen (27) og fisker og «Norges tøffeste»-vinneren Isak Dreyers (28) romanse da de møttes som deltakere i årets «Farmen kjendis»-sesong.

Les også: Kjersti Grini med «Farmen»-innrømmelse: – Hadde kanskje gjort ting som hadde sjokkert litt

Det var derimot en ordknapp Sophie Elise som svarte på spørsmål om ryktene, og influenseren ville ikke stille til intervju sammen med Dreyer.

– Det er hyggelig, sier hun til Nettavisen om statusen mellom henne og 28-åringen.

– Dere er ikke kjærester ennå?

– Nei altså hehe..., starter Sophie Elise før hun lar setningen stå åpen.

– Tok lang tid

På spørsmål fra VG bekrefter hun derimot at de er «mer enn venner».

Les også: Sophie Elise bryter stillheten: – Det siste året har vært som å holde pusten

Nettavisens journalister på stedet observerte også at paret kysset og satt tett omfavnet foran skjermen som viser finalen.

– Altså, å bli sammen med noen trenger jo ikke ta så lang tid, men greia var at vi møttes der inne og det var det. Så kommer man ut, og jeg føler egentlig at det tok lang tid før vi begynte å, ja... sier Sophie Elise og lar setningen henge i lufta.

Rykteflom

Siden det populære TV-programmet hadde premiere tidligere i vinter har det mildt sagt florert rykter om de to, og det viste seg at vennskapet deres stadig utviklet seg gjennom programmet.

Blant annet har Isachsen og Dreyer blitt filmet både arm i arm og i samme seng. Førstnevnte innrømmet i en episode at hun hadde fått følelser for fiskeren fra nord, og i tillegg har de ved flere anledninger delt seng om natten. Romansen har med andre ord vist seg å være vanskelig å skjule på TV-skjermen.

Les også: Sophie Elise avslører: – Jeg har følelser for Isak

Meldte brudd

Ryktene om at Dreyer og Isachsen hadde hatt en romanse inne på gården svirret allerede i sommer, etter at de to var kommet hjem fra innspillingen av «Farmen kjendis». Men det var først etter at Isachsen meldte på Instagram at det var slutt mellom henne og ekskjæresten Kasper Kristoffersen, at ryktene tok av for fullt.

«Jeg og Kasper er ikke lengre kjærester eller samboere. Dette er veldig privat, men for å slippe flere spekulasjoner velger jeg å fortelle det som det er», skrev Isachsen på innlegget på hennes Instagram-konto i august.

De to hadde vært et par siden 2017 og flere har spekulert om «Farmen kjendis»-romansen var en del av bruddet.

Til tross for at influenseren har holdt tyst om «Farmen kjendis»-ryktene, valgte hun å ta bladet fra munnen tidligere i januar i et intervju med VG.

Les også: Sophie Elise bekrefter brudd med kjæresten

– Da jeg kom ut, uavhengig av hva som skjedde der, var det over med en gang. Da brukte jeg mange uker og måneder sammen med Kasper. Vi la alle kortene på bordet om alt som hadde vært i vårt forhold. Og det gjør jo at vi i dag har respekt og forståelse for hverandre, forklarer hun om tiden etter at hun kom ut fra «Farmen kjendis», fortalte hun til VG.

Tatt på fersken

Samtidig som romanseryktene ble et tema for enda flere, ble den profilerte duoen tatt på fersken hånd i hånd av Se og Hør der de hevdet at den profilerte duoen hadde en privat relasjon.

Avsløringen gjorde at «God kveld Norge»-programlederen inntil videre ikke fikk lov til å intervjue Dreyer frem til TV2 hadde avklart den private relasjonen de to i mellom.

– TV 2 kjenner ikke til om de to har en privat relasjon, men dersom dette stemmer vil vi unngå at Sophie Elise intervjuer Isak heretter, skrev kommunikasjonssjef i TV 2, Jan-Petter Dahl i en e-post til VG den gang.

Holder tett

Både Isachsen og Dreyer har holdt relativt tett om relasjonen offentlig, hun fortalte overfor Se og Hør at hun midlertidig ikke hadde så lyst til å snakke dem to på grunn av at hun liker å holde visse ting privat. Hun understrekte dog at hun hadde det fint om dagen.

Nylig åpnet Isachsen opp om at det siste halv året har vært en krevende tid for henne etter at hun virkelig har fått kjenne på rollen som en offentlig profil. Søndag forrige uke tok hun til Instagrams historiefunksjon for å forklare sine 549.000 følgere om den vanskelige tiden.

Paret er ikke de eneste som har funnet tonen med hverandre inne på «Farmen»-gården. I fjor spekulerte seerne også om deltakerne Tonje Frigstad og Simon Tronstad Jacobsen var kjærester etter at de hadde kommet hjem. Noe de bekreftet kort tid etterpå.