Tidligere i år var hele Norge vitne til at influenser Sophie Elise Isachsen (27) og fisker Isak Dreyer (28) fant tonen inne på «Farmen kjendis»-gården, og romanseryktene spredte seg som ild i tørt gress da programmet gikk på skjermen tidligere i år.

Flere hendelser inne på gården bidro til å styrke rykteflommen, men også kryptiske innlegg i sosiale medier både under og etter at sesongen gikk på TV har gjort at flere undrer seg over om de nå faktisk er blitt et par.

Les også: Sophie Elise ordknapp om romansen med Dreyer: Kysset på finalefesten

Duoen har til nå verken bekreftet eller avkreftet om de er kjærester, men Isachsen innrømmet overfor VG under finalefestet til «Farmen» at de er mer enn venner. Til Se & Hør bekreftet hun at de datet med et nikk.

Brukte mange måneder på å rydde opp med eksen

Selv om Isachsen og Dreyer tilsynelatende har det fint sammen den dag i dag, innrømmer Isachsen i ukas episode av podkasten «Janka og Marte», med Janka Polliani og Marte Bratberg, at det har vært vanskelig å forelske seg i det offentlige rom.

Les også: Sophie Elise bryter stillheten: – Det siste året har vært som å holde pusten

For ikke nok med at forholdet mellom Isachsen og Dreyer har skapt store medieoppslag med «Farmen-romansen de siste månedene, har det også blitt spekulert på hva som egentlig forårsaket Isachsens tidligere forhold. Da Isachsen dro inn på «Farmen kjendis»-gården hadde 27-åringen samboer hjemme i Oslo.

Selv om det ble raskt kjent at det var over mellom de to etter hjemkomsten, har Isachsen måttet tåle at mange har hatt meninger om både hennes nye og tidligere forhold.

I podkastepisoden, som ble publisert fredag morgen, forteller Isachsen at hun er glad for at hun gikk for forholdet med Dreyer, og sier hun var forberedt på at det ville komme mye dritt i hennes retning på grunn av det. Ifølge 27-åringen var det likevel viktig for henne å ikke late som om «hun var bedre enn det hun er når det først hadde skjedd».

– Når jeg gjorde det jeg gjorde, så får jeg heller stå i det, fordi det er meg. Og jeg har i det minste vært hundre prosent transparent med alle involverte. Jeg er menneskelig og jeg gjør dumme, teite ting. Jeg har såret folk, og jeg har såret meg selv. Sånn er det og det står jeg i, sier Isachsen i podkasten uten å gå mer i detalj på hva som faktisk forårsaket bruddet.

Videre forklarer hun til at hele situasjonen har vært komplisert, og at folk nødvendigvis ikke kjenner alle detaljene verken rundt bruddet eller det nye forholdet. Det er det en god grunn til, ifølge henne.

– Jeg brukte mange måneder på å rydde opp i det som hadde skjedd, og med rydde opp i mener jeg at jeg og han jeg hadde vært sammen skulle være hundre prosent transparent og ærlige om alt. Men selv om jeg kan snakke om alt, så er jeg også veldig opptatt av å verne om folk i livet mitt som ikke nødvendigvis ønsker å snakke om de tingene. Det er det som har gjort denne situasjonen så vanskelig. For jeg har gjort det jeg har gjort, men det påvirker jo noen andre, forteller Isachsen åpenhjertig.

Nettavisen har vært i kontakt med Sophie Elise Isachsen som ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

Les også: TV 2 gir Sophie Elise intervju-nekt etter romantiske bilder

Vi er som kjærester

Isachsen og Dreyer har som nevnt måttet tåle spekulasjoner i lengre tid, og etter at de to kysset under finalefesten til «Farmen kjendis» har ryktene om både brudd og gjenforening herjet. Kort tid etter at Isachsen og Dreyer mer eller mindre bekreftet forholdet under finalefesten, fikk pipa nemlig en helt annen lyd.

Kryptiske bilder som antydet til brudd ble delt på Instagramkontoene til dem begge der Dreyer på sin side ba om unnskyldning til Isachsen i en offentlig post. Hva de kryptiske meldingene innebærer har verken Isachsen eller Dreyer valgt å kommentere, før duoen nå nylig later til å ha funnet tilbake til hverandre igjen.

Polliani og Bratberg er derfor som resten av landet svært nysgjerrige på om Isachsen og Dreyer nå faktisk er et kjærester, spesielt etter at Isachsen delte et bilde av de to sammen på Instagram i forrige uke.

Isachsen forteller i podkasten at de er ikke kjærester riktig enda, siden Dreyer er på en tre måneder lang ekspedisjon på Grønland og de vil derfor ikke se hverandre på en god stund framover, men innrømmer at det ligger i kortene at de vil ta det steget når han kommer hjem igjen.

– Jeg føler vi må gjennom alt dette og så kan vi kalle oss kjærester. Men vi er jo som kjærester, sier Isachsen og innrømmer også til de to programlederne at hun har sommerfugler i magen på grunn av han.

Meldte brudd

Ryktene om at Dreyer og Isachsen hadde hatt en romanse inne på gården svirret som nevnt allerede i fjor sommer, etter at de to var kommet hjem fra innspillingen av «Farmen kjendis». Men det var altså først etter at Isachsen meldte på Instagram at det var slutt mellom henne og ekskjæresten, at ryktene tok av for fullt.

«Jeg og Kasper er ikke lengre kjærester eller samboere. Dette er veldig privat, men for å slippe flere spekulasjoner velger jeg å fortelle det som det er», skrev Isachsen på innlegget på hennes Instagram-konto i august.

De to hadde vært et par siden 2017 og flere har spekulert om «Farmen kjendis»-romansen var en del av bruddet.

Les også: Gråtkvalt Sophie Elise Isachsen etter hærverk: - Er helt sjokkert over hvor jævlige folk kan være

Til tross for at influenseren lenge holdt tyst om «Farmen kjendis»-ryktene, valgte hun å ta bladet fra munnen i januar i et intervju med VG.

– Da jeg kom ut, uavhengig av hva som skjedde der, var det over med en gang. Da brukte jeg mange uker og måneder sammen med Kasper. Vi la alle kortene på bordet om alt som hadde vært i vårt forhold. Og det gjør jo at vi i dag har respekt og forståelse for hverandre, forklarer hun om tiden etter at hun kom ut fra «Farmen kjendis», fortalte hun til VG.

Tatt på fersken

Samtidig som romanseryktene ble et tema for enda flere, ble den profilerte duoen tatt på fersken hånd i hånd av Se og Hør der de hevdet at den profilerte duoen hadde en privat relasjon.

Avsløringen gjorde at «God kveld Norge»-programlederen inntil videre ikke fikk lov til å intervjue Dreyer frem til TV2 hadde avklart den private relasjonen de to i mellom.

– TV 2 kjenner ikke til om de to har en privat relasjon, men dersom dette stemmer vil vi unngå at Sophie Elise intervjuer Isak heretter, skrev kommunikasjonssjef i TV 2, Jan-Petter Dahl i en e-post til VG den gang.