Gå til sidens hovedinnhold

Sophie Turner og Joe Jonas feiret Billboard Music Awards med giftemål

Sophie Turner og Joe Jonas:

Joe Jonas gikk rett av scenen under Billboard Music Awards, og opp alteret med sin forlovede Sophie Turner.

I oktober 2017 kunne «Game of Thrones»-stjernen Sophie Turner (23) og artisten Joe Jonas (29) avsløre at de hadde forlovet seg.

Nå har duoen giftet seg. Det skriver flere utenlandske medier, blant annet People.

I natt gikk den årlige prisutdelingen Billboard Music Awards av stabelen, der flere av verdens største artister ble hedret. Blant andre Ariana Grande var nominert til hele ni kategorier.

Les også

Drake kveldens store vinner på Billboard Music Awards - og Cardi B klinte til

Fra scenen i Las Vegas skapte også det tidligere boybandet Jonas Brothers et stort øyeblikk med en comebackopptreden.

Fra scenen til kapellet

Brødretrioen fra USA var i sin tid verdens største boyband, men de seneste årene har det vært stille fra gruppen. På Billboard Music Awards fikk de imidlertid vist at det fortsatt var krutt i tønna.

Opptredenen kunne kanskje antas å være Jonas-familiens største øyeblikk på en stund, men Joe Jonas hadde andre planer. Sangeren gikk rett av scenen og dro til et lokalt kapell hvor han giftet seg med sin kjæreste, den britiske skuespillerinnen Sophie Turner, kjent fra «Game of Thrones».

E! News melder at det skal ha vært en Elvis-imitator som overvar seremonien, i ekte Las Vegas-stil.

Les også

Sophie Turner røpet «Game of Thrones»-hemmeligheten til forloveden: - Jeg stoler ikke på ham

Delte flere bilder

Etter sosiale medier å dømme var det flere kjente fjes som ble vitne til at stjerneparet giftet seg, blant andre den verdenskjente DJen og musikkprodusenten Diplo, eller Thomas Wesley Pentz som han egentlig heter.

På sin flere minutter lange story på Instagram delte han en rekke bilder fra det minneverdige øyeblikket.

Forholdet ble avslørt på Instagram

Turner og Jonas har datet siden november 2016, og avsløringen kom på Instagram, da en venn av paret hadde la ut et Halloween-bilde av dem kledd som dalmatiner og kanin.

Den gang prøvde de å hemmeligholde romansen mest mulig. Nå er forholdet for lengst fått fotfeste i verdens medier og de to er ofte å se på rød løper sammen.

I forkant av Billboard Music Awards delte Jonas spøkefullt denne videoen med kona:

Jonas var også med på premieren til Game of Thrones sesong 8 tidligere i år. Da postet Joe Jonas en video av Turner på vei til rød løper.

Det spørs hvor lenge ekteparet kommer til å kunne nyte hvetebrødsdagene. Ikke bare er comebacket i full gang nå som singelen «Sucker» ute, i mars ble det også avslørt at det snart dukker opp en dokumentar om Jonas-familien.

Her skal fansen få følge Joe, Nick og Kevin Jonas nært og intimt lover serieskaperne, så det er lov å håpe at nattens Las Vegas-bryllup også ble nøye dokumentert.

Les også

- Jeg er en forferdelig kone, sier Priyanka Chopra

Kommentarer til denne saken