15. april er det premiere for ny sesong av den populære HBO-serien «Game og Thrones».

Den åttende, og siste, sesongen av krigsdramaet har vært svært etterlengtet blant fansen, som har store forventninger til hvordan historien om de syv kongerikene vil ende.

Spekulasjonene har vært mange, og produksjonen holder kortene tett til brystet. Likevel, og naturligvis, er det alltids noen som vet. Blant andre skuespillerne i den mye omtalte serien.

Da Sophie Turner (23), som spiller Sansa Stark i serien gjestet TV-programmet «Good Morning America» tirsdag, avslørte skuespilleren at hun hadde røpet hele slutten på den kommende sesongen til sin forlovede, popsangeren Joe Jonas (29).

Les også: De drøyeste sex-scenene i «Game of Thrones» (+)

Tok med kjæresten på settet

Ifølge Fox News skal Turner ha fortalt under frokostshowet at Jonas hadde blitt med henne til settet under innspillingen av den kommende serien.

- Han var til stede gjennom nesten hele innspillingen, så han fant på en måte ut hva som kom til å skje, skal Turner ha fortalt.

Som nevnt er produksjonen til «Game of Thrones» svært opptatt av å unngå spoilere, og ifølge Turner måtte Jonas til slutt skrive under på en taushetserklæring på at han ikke skulle røpe detaljer ved den kommende sesongen videre.

Stoler ikke på forloveden

Da Jonas ankom filmsettet måtte 29-åringen også gi fra seg mobiltelefon og kamera.

Likevel uttrykker Turner stor frustrasjon over at hennes forlovede vet så mye om den kommende sesongen som han gjør. Ifølge henne er han nemlig svært dårlig på å holde på hemmeligheter.

- Hvis du ringer han, så kommer han garantert til å fortelle deg alt, sa hun, ifølge Fox News.

Den åttende sesongen av «Game of Thrones» kommer på HBO den 15. april.