Tidlig i «Game of Thrones»-karrieren opplevde skuespiller Sophie Turner (23), som spiller rollen som Sansa Stark i den populære HBO-serien, hard kritikk fra fansen. Spesielt kommentarer om hennes utseende ble ofte ble diskutert i sosiale medier.

I et nytt intervju med Dr. Phil Mc.Graws, i hans egen podkast med samme navn, kommer «Game of Thrones»-stjernen med overraskende avsløringer.

23-åringen forteller blant annet at hun tok kritikken svært hardt, og at hun til tider ble svært deprimert. Følelsen kjente hun igjen umiddelbart. Som liten tok hun seg nemlig ofte i tanken på selvmord.

- Det er rart. På det tidspunktet var jeg ikke engang deprimert, men jeg pleide likevel å tenke på selvmord. Jeg vet ikke hvorfor. Kanskje det bare var en rar fascinasjon. Jeg hadde aldri klart å gjennomføre det, sier hun, gjengitt av Metro.

Tok en pause

Da Turner opplevde den enorme «Game of Thrones»-oppmerksomheten, merket hun for første gang at selvmordstankene plutselig ble reelle.

- Jeg begynte å tro på kommentarene om at jeg var kvisete, tjukk og en dårlig skuespiller. Jeg kunne ignorere de hyggelige meldingene jeg mottok, mens jeg lot de slemme meldingene ta plass, sier hun.

Selv om hun i dag har lært seg å håndtere kritikken, innrømmer 23-åringen at hun fortsatt har en jobb å gjøre med sin mentale helse.

Til Dr. Phil Mc.Graws forteller hun at hun for en stund siden, bestemte seg for å ta en pause fra skuespillerkarrieren, skriver Wenn.

- Jeg har slitt med depresjon i fem eller seks år nå. Den største utfordringen er å komme seg ut av huset, og å være glad i seg selv, sier hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Fortsatt pause

Ifølge henne selv har hun fremdeles pause, men er tilbake i rampelyset for premierer av arbeid hun har jobbet med det siste året.

- Jeg tok en pause for å fokusere på min mentale helse fordi det er viktig. Jeg har fortatt pause, men jeg er tilbake i rampelyset for den siste sesongen av «Game of Thrones», og filmen «Dark Phoenix» som jeg har jobbet med. Den nye «X Men»-filmen har premiere i juni, så jeg gjør meg også klar for den, forteller hun.