NB! Artikkelen inneholder spoilere fra Game of Thrones siste episode.

I åtte sesonger har Sansa Stark vært en av hovedrollene i Game of Thrones, men det siste året har hun også båret den store hemmeligheten om hennes og Stark-klanens skjebne i Game of Thrones.

Det skriver People.

Tatoveringen som er plassert under den venstre albuen lyder «The pack survives» (klanen overlever) og øverst troner Stark-klanens emblem med den grå kjempeulven.

Har vært omdiskutert siden starten

Allerede i juni i 2018 skapte Turner furore med tatoveringen. Den gang stilte hun opp på Late Late Show og tilbakeviste at det var en spoiler.

– Da jeg tok tatoveringen, sa folk at jeg ikke burde fordi det så ut som jeg sa hva som skjedde. Det gjorde jeg ikke, det er bare et sitat fra forrige sesong. Alle mener at det er fordi «the pack» faktisk overlever, men det er bare en moral som jeg liker å leve etter, fortalte Turner om tatoveringen den gang.

Om hun visste eller ei, det viste seg at hun hadde rett. Natt til mandag ble den aller siste GoT-episoden sluppet (😭).

Der fikk vi se at Stark-klanen overlevde seriefinalen, og Sophie Turners karakter Sansa Stark får herske i nord.

- Respektløs kritikk!

Etter den vanvittige suksessen serien har hatt verden over, ble seriefinalen møtt med skuffelse og kritikk av mange.

Et opprop på Change.org har fått hele 1,3 millioner til å skrive under på at Game of Thrones åttende sesong bør skrives på nytt av mer kompetente tekstforfattere.

via GIPHY

Denne kritikken synes Turner er urettferdig, selv om hun mener hun ikke er overrasket.

– Folk har alltid en idé i hodet sitt om hvordan de vil at en serie skal slutte, og når det ikke skjer på den måten de ønsker, så starter de å snakke om det og gjøre opprør, sier hun i et intervju med The New York Times.

– Alle disse oppropene og ting som det synes jeg er respektløst mot crewet og tekstforfatterne, og serieskaperne som har jobbet utrettelig i 10 år og i 11 måneder med å filme siste sesong.

– Det er 50 eller noe nattopptak. Veldig mange jobbet så, så hardt med dette og at mennesker søpler til det fordi det ikke er det de ville se, er bare respektløst, smeller Turner til fansen.

Selv forteller den X-Men-aktuelle stjerna at hun ikke har sett episoden ennå, ettersom hun ikke ville se den alene.

Slik takket Turner fansen og serien etter den siste episoden ble publisert:

Turners privatliv har skutt fart

Siden den åttende sesongen av suksesserien begynte å rulle over skjermene i vinter, har det også skjedd litt av hvert i Turners privatliv.

Først gjorde kjæresten Joe Jonas comeback med brødrene i «Jonas Brothers» på Billboard Music Awards, før de feiret comebacket på en uventet måte - med et klassisk Las-Vegas bryllup.

Senere deltok de nygifte på den elleville MET-gallaen i New York.