Gå til sidens hovedinnhold

Statsminister Boris Johnson (57) og kona (33) venter sitt andre barn

Det melder Carrie Johnson selv på sin private Instagram lørdag.

Flere britiske medier, slik som Independent, omtaler også nyheten om familieforøkelsen.

Boris Johnson er Storbritannias statsminister. Han har to ekteskap bak seg. Carrie Symonds – nå Carrie Johnson – er hans tredje kone. Fra før av har Boris Johnson fire barn med advokaten Marina Wheeler som han ble separert fra i 2018.

I februar 2020 kunngjorde Symonds og Johnson nyheten om at de ventet sitt første barn, og at de var forlovet. I april 2020 ble deres første felles barn, sønnen Wilfred, født, kort tid etter at faren ble utskrevet fra sykehus der han fikk intensivbehandling for covid-19.

De giftet seg i en hemmelig seremoni i Westminster Cathedral i slutten av mai 2021.

Carrie Johnson var tidligere kommunikasjonsdirektør for De konservative og jobber i dag i en miljøorganisasjon.

Hun skriver videre at hun opplevde en spontanabort tidligere i år, som knuste henne.

– På begynnelsen av året opplevde jeg en spontanabort som knuste hjertet mitt. Jeg føler meg utrolig velsignet over å være gravid igjen, men jeg har også følt meg som et nervevrak. Fruktbarhetsproblemer kan være veldig vanskelige for mange mennesker, spesielt når det på plattformer som Instagram kan se ut som om alt bare går bra. Jeg syntes det var en stor trøst å høre fra folk som også hadde opplevd tap, så jeg håper at på en veldig liten måte å dele dette kan hjelpe andre også, skriver hun.

Les også: Tusenvis av engelskmenn strømmet til nattklubber etter gjenåpningen