De siste somrene har Katrine Moholt byttet mellom ulike mannlige programledere fra uke til uke, men når «Allsang på grensen» har premiere på TV 2 torsdag 25. juni får hun med seg Stian «Staysman» Thorbjørnsen.

Tidligere i dag ble det kjent at «Staysman» slutter i NRK, hvor han har ledet «10 på topp» de siste to årene. Nå har konkurrenten slått til og gir Katrine Moholt fast følge i «Allsang på grensen».

– Nå har jeg hatt 70 forskjellige menn som mine makkere de siste 10 årene, så det var kanskje på tide med «fast følge» igjen. Og der er jo Stian helt perfekt, sier programleder Katrine Moholt.

Les også: Stian «Staysman» Thorbjørnsen tok med seg mystisk veske på kjendisgalla: - Sliter med tvangstanker

– Det her er rett og slett bare helt nydelig, og det er deilig å være Katrine sin faste partner. For nå har hun faktisk vært ute på vift altfor lenge, ler «Staysman».

– Eneste programmet jeg ønsket å jobbe med

Sist Katrine hadde fast programledermakker var helt i starten av Allsang, da Tommy Steine ledet programmet sammen med henne. Nå gleder hun seg til å ta fatt med en ny sesong sammen med «Staysman».

– Som artist synger han akkurat det folk vil ha, og i tillegg er han en superflink programleder. Vi har allerede en veldig god kjemi, så dette kommer til å bli en fantastisk sommer, sier Moholt.

«Staysman» sier han ikke var i tvil da han fikk tilbudet fra statskanalens hovedkonkurrent.

– Akkurat nå var dette det eneste TV-programmet jeg ønsket å jobbe med, så da henvendelsen fra TV 2 kom var jeg rask med å si ja, smiler Stian «Staysman» Thorbjørnsen.

– Jeg har jo vært fast inventar under «Allsang på grensen» i flere år både som artist og gjesteprogramleder, så regner meg jo allerede en del av den utvidede Allsang-familien.

«Allsang på grensen» spilles inn på Fredriksten Festning i Halden og sendes på TV 2 hver uke gjennom sommeren fra torsdag 25. juni til og med torsdag 7. august.