– Stella har én av fire hovedroller i en ny humorserie på NRK Super, bekrefter Tonje Langseth i NRK overfor Nettavisen.

Humorserien det dreier seg om har fått navnet «Pubertetscamp» og vil først bli tilgjengelig i 2020. Serien skal begynne filmingen senere i høst.

Stella Zwart (14) er datteren til Hollywood-regissør Harald Zwart fra Fredrikstad og produsent Veslemøy Ruud Zwart. Sammen har paret datteren Stella og sønnen Zander.

Harald Zwart står bak filmer som blant annet «Karate Kid», «Den 12. mann» og «Pink Panther 2».

Les også: Helene Olafsen venter barn. Avslørte graviditet fra scenen

Langseth presiserer at valget av Stella ikke har noe med farens stjernestatus å gjøre, men at de har fokus på å skape god underholdning til sitt publikum.

– Hun er en av de vi mente passet til vår cast og hun var den rette for den rollen, forteller Langseth.

Les også: Hollywood-kjendiser dukket opp midt i Oslo sentrum torsdag

At dette er stor stas for familien på fire, er det ingen tvil om.

– Vi er kjempestolte og synes dette er veldig morsomt. De som står bak denne serien er svært flinke og vi gleder oss til å se resultatet, forteller pappa Harald til Nettavisen.

Selv om flere detaljer fortsatt er hemmeligholdt fra NRKs side, klarte ikke den stolte faren å dy seg med å dele nyheten på sin Instagram-side, da datteren skulle signere kontrakten.

– Stella signerer kontrakten for en hovedrolle i et norsk tv-program, skrev Harald til videoen av den spente tenåringen som signerer.

– Betyr dette at Stella har ambisjoner om en karriere som skuespiller eller i filmbransjen?

– Foreløpig er det bare en morsom ting å gjøre. Hun er rimelig realistisk, forteller Harald.

Dette blir imidlertid ikke Stellas første rolle. Som treåring gestaltet hun rollen som lille Mie i farens film «Lange flate ballær II» fra 2008.

I tillegg hadde Stella en større rolle i TVNorge-serien «Oljefondet», hvor hun spilte datteren til hovedrollen Per Grepp, bekledd av Thomas Gullestad. Ifølge Zwart var det der NRK oppdaget datteren.

Denne gangen er det imidlertid ikke i regissørstolen faren befinner seg, men som spent tv-titter hjemme i USA.