I helgen var det duket for bryllupet til Hollywood-paret Ben Affleck (50) og Jennifer Lopez (53). Romansen deres strekker seg helt tilbake til 2001, da de møttes på filminnspillingen av «Gigli».

Mye har skjedd i årene etter at lykken brast for de to tre år etter de traff hverandre, men i 2021 fant de tilbake til hverandre – og i juli giftet de seg spontant i Las Vegas.

Les også: Ben Affleck skryter kjæresten opp i skyene etter gjenforeningen

Fra torsdag forrige uke var derimot gjort klart til en langhelg fylt med kjærlighet, celebre gjester og en 45 minutter lang vielse. Og det ser ikke ut til at Hollywood-skuespillerne sparte på kruttet.

Kjendistung gjesteliste

Ifølge People foregikk det kjendistunge bryllupet på Afflecks private øy i Riceboro, Georgia. Både venner og familie av paret skal ha deltatt på den romantiske vielsen, deriblant barna til Lopez og Affleck – som de deler med sine tidligere ektefeller.

Blant de celebre gjestene var det ifølge Page Six Hollywood-navn som Matt Damon (51) og Jimmy Kimmel (54) på gjestelista, hvor førstnevnte ankom i sitt eget privatfly sammen med kona, Luciana Barroso (46).

Til tross for en kjendistung gjesteliste var det også gjester oppført listen som tilsynelatende ikke var deltok på festen, som Afflecks ekskone, Jennifer Garner (50), og hans yngre bror, Casey Affleck (47).

Garner var gift med Affleck fra 2005 og frem til 2018, og sammen har de tre barn. Ifølge Hollywood Life skyldtes hennes fravær dårlig planlegging, og ikke dårlig stemning, da hun var opptatt med en innspilling.

Afflecks yngre bror, Casey, deltok heller ikke i bryllupet på grunn av foreldreforpliktelser hjemme, skriver Page Six.

Les også: Fant tilbake til eksen: Bak seg har Jennifer Lopez flere havarerte forhold

Bodde 80 kilometer unna festen

Til tross for at det tre dager lange bryllupet fant sted på Afflecks private øy, skal mesteparten av gjestene ha bodd i nabobyen Savannah, som ligger ca 80 kilometer fra Afflecks eiendom.

Gjestene skal ha blitt fraktet til og fra festen på parets regning, og de skal også ha blitt overrasket med små sjokoladebokser på hotellet der etikken hadde parets initialer på seg.

«Tusen takk for at dere gjør bryllupshelgen vår så spesielle. Sweet dreams. J & B», sto det på kortene som kom sammen med sjokoladen.

Alle gjestene skal også ha fått gaveposer med de samme initialene på slutten av kvelden.

Les også: Jonah Hill avslører 15 år gammel «Superbad»-hemmelighet

Stengte luftrommet

Ifølge flere av gjestene som var til stedet på festen, skal en rekke skilt ha prydet bryllupslokalene med romantiske utsagn. Dette har flere delt bilder av i sosiale medier.

I resepsjonen hang det blant annet et skilt hvor det sto «Mr. og Mrs. Affleck», mens flere treplater plassert rundt omkring på gulvet hadde romantiske kjærlighetsbudskap.

Bryllupets tema var «White wedding», ifølge den kjente manusforfatteren Kevin Smith (52).

– Kledd som f**n, skriver han til et bilde på Twitter fra bryllupet sammen med skuespiller Jason Mewes (48) og deres koner.


Affleck skal også ha fått tillatelse til å stenge av luftrommet over øya slik at fly og andre luftfartøy ikke har mulighet til å fly over eiendommen. Dette for at brudeparet og gjestene skulle få gleden av et heidundranes fyrverkeri-show sent på natten etter festen. I tillegg kunne paret på den måten unngå at helikoptere med paparazzier forstyrret den private feiringen.