Gå til sidens hovedinnhold

Steve Aoki vil fryses ned sammen med familien etter sin død: - Tanken er å finne en måte å leve for alltid

Se hva vi fant...

DJ-en har ingen plan om å la døden være slutten på livet.

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

At teknologien går framover i verden er det ingen tvil om, men om den har kommet så langt som stjerne-DJ Steve Aoki (43) håper, er litt mer usikkert.

Den verdenskjente DJ-en og musikkprodusenten kan nemlig avsløre at han har ingen plan om at hans død skal være «den eneste» døden han opplever.

Les også: Dødsfallet rystet Hollywood. Slik hyller kjendisene Willie Garson

I et intervju under Graham Bensingers show denne uken, sitert av Page Six, forteller DJ-en at han håper han kan kryogenisk fryses ned når han dør, slik at han kan bli brakt tilbake den dagen teknologien tillater det.

– Min lidenskap er i fremtidens hjerneteknologi. Tanken er å finne en måte å leve for alltid. Det høres skummelt og sprøtt ut når du sier det, men moren min er 78 år og jeg vil se hun leve til hun er 120. Jeg vil si «mamma, du har 50 år igjen», ikkesant? sier Aoki.

43-åringen sier at han håper å beholde seg selv bevart med teknologi utviklet av Alcor Life Foundation, hvor det koster 200.000 dollar å få seg selv fryst ned.

– Alcor er et anlegg som fryser ned kroppen min. Om jeg er så heldig å dør på et sykehus der de raskt kan få kroppen min, og viktigst hjernen min, i denne maskinen kan jeg komme tilbake om teknologien er kommet så langt, forklarte han videre.

Les også: Dette er verdens beste betalte DJ-er

Skepsis i familien

Men det er ikke alle som er like optimistiske over ideen til Aoki. Han forteller nemlig at moren og søsteren enn så lenge ikke er like entusiastiske, men at han håper å overtale dem til å gjøre det samme så han ikke er alene i framtiden.

– Jeg vil ikke komme tilbake også er hele familien min borte. Så jeg spør hele familien «la oss i det minste gjør det sammen», uttalte Aoki.

DJ-en uttrykte seg om ønske å fryses ned for første gang i 2016, da han fortalte Rolling Stone at han ble inspirert til å gjøre det etter at han så faren, Rocky dø.

– Han hadde flere slanger i seg, men grep likevel hånden min hardt. Han var fortsatt der og kjempet, hjernen hans var ikke klar for å dø, sa han den gang.

Bursdagsfeiring endte i flammer

Tirsdag denne uken fylte kjendisdatter Nicole Richie 40 år. Feiringen av den store dagen tilbrakte hun sammen med venner og familie utendørs.

Både Richie selv og lillesøster Sofia Richie (23) delte flere bilder fra den store dagen, og alt så ut til å gå som smurt helt til desserten kom.

Les også: Jessica Simpson: - Jeg var ikke klar over hvor mye jeg drakk

For da den ferske 40-åringen skulle få servert kake, gikk det galt. Idet hun skal blåse ut lysene, setter nemlig lyset fra kaka setter fyr på håret hennes.

Richie har selv delt en video av hendelsen med sine over fem millioner følgere.

«Vel... Så langt er 40 i fyr og flamme», skriver hun til Instagram-innlegget.

Videoen har gått sin seiersgang i sosiale medier, og flere kjente fjes har lagt igjen en kommentar til Richies video.

Skuespiller Ellen Pompeo skriver at hun håper 40-åringen er ok, og artist Kelly Rowland skriver at hun hjertet hennes sank da hun så videoen.

40-åringens ektemann Joel Madden (42) la igjen kommentaren: «That's hot», med en klar referanse til «The Simple Life».

Nicole Richie er datteren til amerikanske artisten Lionel Richie (72), men fikk ble et kjent fjes selv gjennom realityserien «The Simple Life» tilbake i 2003.

Les også: Flere skader før helgens «Skal vi danse»-premiere: – Heldigvis er det ikke bare meg

– Britney er rasende

For kort tid siden publiserte Netflix en teaser på en kommende dokumentarfilm om Britney Spears sin årelange kamp mot faren og vergemålet.

Ifølge en kilde, som visstnok skal være en nær venn av popstjernen, kommer Spears til å nekte å se dokumentaren fordi hun er lei av situasjonen med vergemålet, og fordi hun er lei av at det til stadighet dukker opp dokumentarer om henne selv uten at hun har en brikke med i spillet.

Ifølge kilden, som har uttalt seg til Page Six, er Spears rasende etter å ha fått sett noen av scenene i traileren.

– Dette er nok en uautorisert dokumentar uten hennes velsignelse eller deltakelse, sier kilden og fortsetter:

– Det er deler av dokumentaren som var for vanskelig og for emosjonelt å se for henne. Scenene som beskriver de vanskeligste tidene i livet hennes, det ubarmhjertige mediesirkuset og det harde fokuset på henne som ung mor. Men hun føler for først gang på mange år at folk er på hennes side, og at ting vil bli bedre for henne.

Om en snau uke har «Britney vs Spears» premiere på streamingtjenesten, noe Britney Speard trolig misliker sterkt.